To je to što me zanima!

Badrić: Ne bojim se starenja, ali me itekako strah nemoći...

Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će nas sve jednog dana to dočekati. Bojali se mi ili ne, pojasnila je Nina
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić otkrila je kako postoji mogućnost da opet kaže sudbonosno 'da', piše Blic. Izjavila je da još uvijek vjeruje u ljubav te da je ona pokretač svega na svijetu. 

- Zauvijek vjerujem u ljubav, ne smijemo to zanemariti, a što donosi budućnost, to ne možemo znati - kaže Nina.

Rekla je da je njen najveći strah - nemoć. Naime, ona nije jedna od onih žena koje se boje starenja pa odlaze kod estetskih kirurga kako bi proces bio što sporiji.  

OBOŽAVATELJ SE ODVAŽIO Ninu ulovili u badiću, a stigla i ljubavna poruka: Da mi te imati

- Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će nas sve jednog dana to dočekati. Bojali se mi ili ne. Bojim se nemoći, a ne starosti - govori pjevačica, koja zna koliko je važno bliskim ljudima govoriti da ih voli i stoga to često čini.

- Čarobne riječi volim reći svim bitnim osobama u životu, jer je potrebno dati im do znanja koliko su nam najbliži značajni i podrška u novim borbama. Emocije su sastavan dio mojih dana i nije mi problem pokazati što mislim i osjećam - iskrena je Nina.

Fanovi su je pohvalili kako je uvijek nasmijana i puna energije, ali i Nini je nekad svega preko glave. Srećom, kaže, nije konfliktna osoba, pa ju nije tako lako naljutiti, a ona uvijek pazi da u duši ima mir jer je to najveće bogatstvo.

POGLEDAJTE VIDEO O NINI BADRIĆ:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 05.07.2019.

    Pomoli se bogu i bogovima da ti podari vjecnu mladost.Znam sta cete rec."Nema boga".Ali varate se.Ne samo da bog stvoritelj svemira postoji postoje i manji bogovi koji su zaduzeni za zemaljske stvari i pomoc covjecanstvu.Meni su bogovi mnogo puta pomogli.Vjerujem u njih makar ih ne vidim.

  • _Varešak_ 05.07.2019.

    Hajde da ostarimo zajedno.

  • bree77 05.07.2019.

    I Sretan rođendan Nina!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare