To je to što me zanima!

Bajaga će u travnju održati veliki koncert u Zagrebu

Bajaga se nedavno vratio s australske turneje gdje je bio s Crvenom Jabukom, Zabranjenim pušenjem, Bebekom i Alenom Islamovićem
Vidi originalni članak

Močilo Bajagić - Bajaga najavio je u Sarajevu proslavu 25 godina svoje karijere velikim koncertom u KC Dražen Petrović. Kako uvijek voli istaknuti, prvi samostalni koncert imao je upravo u Zagrebu pa je logično da od tamo i počne slavljenički nastup. Koncert je planiran za travanj 2009. godine, potvrdio je Bajaga za jedan portal. Bajaga se nedavno vratio s australske turneje gdje je bio s Crvenom Jabukom, Zabranjenim pušenjem, Željkom Bebekom i Alenom Islamovićem. Koncerti su bili rasprodani jer su po prvi put zajednički nastupali glazbenici s područja ex Yu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Plavi_safir 29.09.2008.

    bitno da će se sad svi na Bajagu žaliti, a na Seku Aleksić i ostale pevaljke koje trešte iz svakog kafića niko nema primjedbe.

  • byzant 23.08.2008.

    Bajaga ima sjajne pjesme i jako je dobar tip.Veliki broj Hrvatskih pjevaca stalno nastupa u Srbiji.U cemu je problem da onda Bajaga nastupa u Hrvatskoj sa svojom super muzikom?Zato sto je Hrvatska tako licemjerna i rasisticka zemljka.

  • muskarac 23.08.2008.

    Thompsona zabranjuju a dovode srbendu.... veliki smo mi svi hrvati u ovoj državi a ma svaka nam ćast svima odreda...... ma

Komentiraj...
Vidi sve komentare