To je to što me zanima!

Bajaga: Osijek je rokerska oaza kao srpski Kragujevac

Beogradski roker oduševio se Osijekom kojeg je nazvao rokerskim gradom i usporedio ga je s Kragujevcem u Srbiji. Gost koncerta bio je Cukić
Vidi originalni članak

Bajaga i Instruktori u petak navečer oduševili su pet tisuća svojih obožavatelja u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Beogradski roker  koncert je usporedio s onim u Osijeku prije 25 godina, održanog dan nakon legendarnog Live Aida.
- Mislio sam da se tadašnji nastup ne može nadmašiti. No, Osijek je pokazao da je rokerski grad u kojem je i to moguće. Osijek je poput Kragujevca u Srbiji, ona rokerska oaza u koju vrijedi doći -  kaže Momčilo Bajagić Bajaga (50) koji sa svojim bandom ipak nije odsvirao neke hitove poput "Dobro jutro, jazzeri", "Kad hodaš", "Zažmuri", "Pada vlada".
- Mii imamo pjesama nešto manje od Rolling Stonesa i nemoguće je sve hitove stisnuti u dva i pol sata koncerta. Samo jednom smo uspjeli sve poznate pjesme odsvirati i to kada smoi tri dana zaredom svirali u dvorani 'Sava centra' u Beogradu - rekao je Bajaga. Gost iznenađenja na koncertu bio je Dejan Cukić, nekadašnji član Instruktora.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ---komin--- 06.03.2010.

    Prst gore za lady_z !!!

  • tvoja_najgora_noćna_mora 06.03.2010.

    Kako smo zatucana nacija, sve me sram. 95 % ljudi koji su ovdje komentirali uopce nisu čuli za bajagu nego samo komentiraj po naci osnovama. Znači glazba ne valja i nije vrijedna slušanja , ako je pjeva neki bosanac, srbi ili bilo tko drugi? Eh, daleko ćete vi stic takvim mišljenjem.

  • Gatsby 06.03.2010.

    Osijek je seljački grad, kao Kragujevac :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare