To je to što me zanima!

Bajkovito okružje u novom spotu singla „Dolazi trideseta“

Promociju novog video spota bend je održao prošlog petka u sklopu ovogodišnjeg Glazbenog festivala Slavonije u Požegi gdje su i premijerno pjesmu izveli uživo
Vidi originalni članak

Nedavno objavljeni singl „Dolazi trideseta“ tamburaškog sastava Begini dobio je i svoj vizualni identitet. Promociju novog video spota bend je održao prošlog petka u sklopu ovogodišnjeg Glazbenog festivala Slavonije u Požegi gdje su i premijerno u sklopu festivalskog programa izveli pjesmu u živo. 

U samo dva dana spot za pjesmu „Dolaze tridesete“ je na Youtube stranicama sakupio čak deset tisuća pregleda.

'Bajka' u kojoj su se našli članovi Begina za vrijeme snimanja ovog spota, u čemu im je pomogao studio Cinemax, nije ostala samo na tome. Dečki su nakon napornog radnog dana odlučili iskoristiti blagodati ovog prirodnog parka: 'Park Divlje vode bio je pun pogodak za snimanje u ovo doba godine; prekrasni krajolik i čist zrak držali su nam energiju na nivou, a na kraju radnog dana odlučili smo se malo opustiti i zajahati predivnom žumberačkom šumom!'.

Autor teksta i glazbe pjesme „Dolazi trideseta“ je Ivan Zak, koji je ujedno, uz Miljenka Pušića odgovoran i za aranžman. Klikovi na Youtube kanalu koji za velike hitove Begina „Za sve moje bivše“ i „Obriši suze“ zajedno broje već više od 3 milijuna ukazuju na činjenicu da interes za tamburašku glazbu u posljednje vrijeme rapidno raste među publikom. Redom rasprodani koncerti ovog sve popularnijeg tamburaškog sastava na svoj repertoar upisuju još jedan neosporni hit! S novom pjesmom „Dolazi trideseta“ Begini ujedno najavljuju i svoj prvi studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati sredinom studenog ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare