To je to što me zanima!

Baldwin se nagodio s obitelji ubijene snimateljice, a njen suprug dobio je posao na filmu

Kao dio te nagodbe, naš slučaj će biti odbačen. Snimanje filma Rust, čiji ću izvršni producent sada biti ja, nastavit će se sa svim originalnim glavnim igračima u siječnju 2023., izjavio je suprug pokojne snimateljice
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (64) je s obitelji poginule snimateljice Halyne Hutchins postigao neobjavljenu nagodbu, stoji u izjavi koju je objavio glumčev odvjetnik, prenosi CNN

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U veljači ove godine je u Santa Fe podnesena tužba protiv Baldwina, produkcijskih tvrtki filma, njegovih producenata i ostalih ključnih članova ekipe zbog brojnih povreda standarda filmske industrije. 

Matthew Hutchins, udovac Halyne Hutchins koja je ubijena na snimanju, bit će izvršni producent na filmu i primit će dio zarade, stoji u priopćenju.

- Postigli smo nagodbu, podložnu sudskom odobrenju, za naš nepravedan slučaj smrti protiv producenata Rusta, uključujući Aleca Baldwina i Rust Movie Productions, LLC. Kao dio te nagodbe, naš slučaj će biti odbačen. Snimanje filma Rust, čiji ću izvršni producent sada biti ja, nastavit će se sa svim originalnim glavnim igračima u siječnju 2023. Nemam interesa upuštati se u predbacivanje ili pripisivanje krivnje (producentima ili g. Baldwinu). Svi mi vjerujemo da je Halynina smrt bila užasna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i estradna zajednica okupili kako bi odali počast Halyninom posljednjem radu -  rekao je Hutchins u izjavi.

- Tijekom ovog teškog procesa, svi su zadržali specifičnu želju učiniti ono što je najbolje za Halynina sina. Zahvalni smo svima koji su pridonijeli razrješenju ove tragične i bolne situacije - rekao je u izjavi Baldwinov odvjetnik, Luke Nikas.

DOBIO OSMO DIJETE Alec Baldwin nakon nesreće na snimanju: Obitelj me držala na životu, zbog njih sam još ovdje

Filmski redatelj Joel Souza, koji je također ozlijeđen u pucnjavi, trebao bi se vratiti u film.

- Oni od nas koji smo imali sreću provoditi vrijeme s Halynom znali su da je iznimno talentirana, ljubazna, kreativna i izvor nevjerojatne pozitivne energije. Samo bih volio da ju je svijet upoznao pod drugačijim okolnostima, kao što bi sigurno bio kroz njezin nevjerojatan rad. U mojim vlastitim pokušajima da se izliječim, svaka odluka da se vratim kako bih završio režiju filma za mene bi mogla imati smisla samo ako je učinjena uz sudjelovanje Matta i obitelji Hutchins - rekao je Souza u izjavi i dodao da će dovršiti film u počast Halyni. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pirat_Gordon_7 05.10.2022.

    Mislim da ce film biti zesce sra.. e ali ce biti popularan upravo zbog ubojstva.

  • 05.10.2022.

    Sve ima svoju cijenu

  • XM12 05.10.2022.

    Svi koji misle da Baldwin nije kriv su osobe koje nisu rukovale ili su isto tako lose rukovali sa vatrenim oruzjem. Cim si vatreno oruzje uzeo u ruke, odgovoran si za njegovu ispravnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare