To je to što me zanima!

'Bali-beg' više nema brkove: Izgled mi je na prvom mjestu

Turski glumac Burak Özçivit ne boji se eksperimentirati s izgledom. Iako ga žene preferiraju u ulozi muževnog zavodnika, ne mogu mu odoljeti ni kad je romantik
Vidi originalni članak

Zvijezda serije “Sulejman Veličanstveni” ne voli da ga zovu seks-simbolom, ali svjestan je da mu je izgled donio slavu i ulaže u njega. Burak Özçivit (27) nikad se nije ozbiljno bavio sportom. Počeo je ići u teretanu tek kad su ga modni agenti primijetili na ulici. Zgodni Bali-beg iz turske hit-serije torzo je isklesao dižući utege te radeći stotinu sklekova i zgibova na dan. Glumac voli prirodu, pa često trči i planinari. Iako je zbog uloge u “Sulejmanu Veličanstvenom” morao pustiti guste brkove, koji su mu postali zaštitni znak, Burak se, kaže, osobito ponosi dječačkim imidžem i nježnim crtama lica, zbog kojih su ga 2005. proglasili drugim najboljim modelom svijeta.

- Kad nosiš revije i živiš od toga, izgled ti mora biti na prvome mjestu. Čupam obrve i idem kozmetičaru, ali to nije umanjilo moju muškost - rekao je glumac.

Redovit je gost na modnim revijama i prati sve nove trendove. I dok muškarci kradu njegov stil, žene diljem svijeta obožavaju njegovu nježniju stranu. Poslale su mu tisuće poruka kad je nedavno objavio fotografiju sebe sa spašenim mačićem s ulice.

Idi na 24sata

Komentari 377

  • Ciko_1 12.12.2012.

    sta vam je ljudi? ja sam samo napisao sto mi je receno. boli me briga sto je on i sto je homoseksualac. sa tim sam htio samo da kazem,da su djevojkama il zenama,sanse rave nuli. ne boj te se,ima muskarcina,javi te....ha,ha,ha

  • mestar 11.12.2012.

    Drzava financira TV i zute portale da truje naciju s jeftinim sapunicama!

  • tina1806 11.12.2012.

    Baš je zgodan, a ti brkovi i uniforma mu daju još veću dozu muževnosti, nisam nikad ljubila brkonji, uhhh, ALI udata sam i brak mi je svetinja, pa i da imam priliku ipak ne bih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare