To je to što me zanima!

'Balkanska Kardashianka nije u ljubavnoj vezi s Neymarom'

Katalonski mediji uvjereni su da Soraja Vučelić, koju mnogi nazivaju balkanskom Kim Kardashian, koristi fotografiju s Neymarom kako bi se promovirala u svijetu
Vidi originalni članak

Vijest o navodnoj vezi Soraje Vučelić (28) i brazilskog nogometaša objavili su mediji širom svijeta. No katalonski mediji tvrde da balkanska Kardashianka, kako je nazivaju, nije u vezi s Neymarom (22). 

Mundo Deportivo piše da je srpska starleta slučajno fotografiranje s nogometašem iskoristila za svoju promociju na društvenim mrežama. 

Soraja trenutačno boravi u Barceloni s prijateljicom, no novijim fotografijama s Neymarom nema ni traga. Veliko zanimanje medija bilo je i za njezinu fotografiju s Neymarovim dresom u avionu. Navodno je Neymar po nju poslao privatni avion kako bi mu starleta došla u posjetu. Neymar je i sam komentirao ove medijske napise. 

- Pokušavate mi namjestiti djevojku? Haha - napisao je na društvenoj mreži. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • GoldenEye 05.11.2014.

    kako su ovi mediji retardirani.nornalno da je izmišljotina od početka i da se slikala sa dresom u nekom avionu da ispadne da je on poslao avion po nju. on sam je demantirao ove glupe natpise prije par dana.

  • Little Tut 04.11.2014.

    Zašto je ova spodoba u hrvatskim medijima? Ne trujete nas dosta sa našim sponzorušama, pa da još morate i srpske uvoziti?

  • otilliaOS33 04.11.2014.

    sa velikim nestrpljenjem očekujem daljnji razvoj situacije.....moš' mislit' koja vijest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare