To je to što me zanima!

Bandić bi da ima vremena repao na festivalu u Splitu

Bend No more na splitskom će festivalu ovaj vikend nastupiti s kartonskim Milanom Bandićem. Ove godine se nakon pauze vraća Doris Dragović
Vidi originalni članak

Kad bih se htio hvaliti, onda bi to bio besplatan prijevoz nezaposlenih, besplatni udžbenici, pa dječji dodatak obiteljima s više djece, pomoć umirovljenicima... Zabolio me jezik, ne mogu više nabrajati, izjava je Milana Bandića, koju je frontmenbenda No more Miro Tabak pronašao na CD-u sa smiješnim izjavama političara. Bandićev govor dodao je pjesmi “Zagreb”, koju će izvesti na Splitskom festivalu. Zagrebački gradonačelnik bit će i na sceni na Prokurativama jer će splitski reperi donijeti njegov kartonski lik u prirodnoj veličini.
- Nisam znal. Dečki me niš nisu pitali. Ne srdim se na njih, pa ja se ne srdim čak ni kad me tuču. Da imam vremena, možda bih otišao u Split i nastupio s njima - komentirao je Bandić svoj debi.
Alka Vuica nastupit će pjesmom “Gotovina”, za koju je napisala tekst. Tvrdi da je riječ o ljubavnoj pjesmi jer seks žene podsjeća na generala zbog njegovih plavih očiju u kojima sija Dalmacija. Ove godine na Prokurative se vraća Doris Dragović, a za doprinos hrvatskoj kulturi nagradit će Olivera Dragojevića, Đorđa Peruzovića i Jakšu Fiamenga.

BANDIĆ JE VEĆ PJEVAO S TEREZOM
Prije dvije godine Tereza Kesovija je nastupala u zagrebačkom BP klubu. Bandić je stigao sa zakašnjenjem. Pjevačici je donio
buket, a ona mu je zapjevala pjesmu “Ponosna zemljo Hercegovino” te ga natjerala da zapjeva s njim. Ove godine Bandić je uručio Porina Dunji Knebl, koja je, zahvaljujući na nagradi, podržala klub Močvaru koji zbog Bandića više ne radi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bu_peppa 04.07.2008.

    Repao ili revao?

  • maja72maja 03.07.2008.

    on ce biti 10000000000000000000 cent

  • go134 03.07.2008.

    i tak on radi cijeli dan. noge na stol a drugi krampaju. Vrijeme je da popusis tu svoju fotelju gradonačelnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare