To je to što me zanima!

Bandić uložio 50 kn na Zdenku: Treba podržati tu generaciju!

U Opatiji zadnjih dana vlada dobro raspoloženje, a na Doru je stigao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Odlučio je sudjelovati u internoj kladionici te je uložio 50 kuna na pobjedu Zdenke Kovačićek
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (64) voli se pojavljivati na raznim događajima, pa je bilo za očekivati kako će doći i na ovogodišnju Doru u Opatiji. A kad je već stigao tamo, odlučio je sudjelovati u internoj kladionici koja je ove godine popularna među izvođačima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tko je tu najstariji od izvođača? - upitao je dobro raspoloženi Bandić. Saznavši kako je to Zdenka Kovačićek (76), izvadio je novčanicu i poželio joj svu sreću na nastupu. 

- Treba podržati tu generaciju. Mislim da će ona pobjediti. Dobra je pjesma, a i izvođač - zaključio je.

Šef opatijske policije stavio je 10 kuna na Alena Vitasovića, a klađenje će se nastaviti do proglašenja pobjednika.  Atmosfera u Sportskoj dvorani Marino Cvetković je odlična i svi jedva čekaju doznati novu pjesmu kojom će se Hrvatska predstaviti na Euroviziji.

Tijekom dana ekipa se dobro zabavljala, zapravo većina njih. Indira Levak i njezin bivši kolega iz grupe Colonija Boris Đurđević nisu se ni pozdravili u Opatiji. 
 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • amba 01.03.2020.

    Trebala mu je pljunut u facu ! Daj odi vise makni se iz Zagreba da se zrak konacno procisti ,tak vise nemres ni hodat fuj

  • S.I.P.A 01.03.2020.

    Kume p..ti . m. .pa gdje si cijelo jutro te tražim..

  • 01.03.2020.

    Nije joj ovo trebalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare