To je to što me zanima!

Ivana Brkljačić stala je u obranu Severine: 'Kroz što sve prolazi ova žena, dobro da je i živa...'

Sve se dogodilo u stanu njihove majke Ane, u kojem je bila Severina kada se iznenada pojavila Marijana. Navodno je napala pjevačicu i nanijela joj ozlijede, Severina je otišla, a Marijana se samoozljeđivala
Vidi originalni članak

Ljubomorna sestra oduvijek javno blati Severinu. Zašto Seve bira narcise u vezama? Zato što očito u vlastitoj kući ima narcisa. Što narcisi rade? Nakon što je napala pjevačicu i nanijela joj ozljede Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila, napisala je na Facebooku bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić, nekoć desna ruka pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak je zagrebačka policija uhitila Severinu nakon što su im splitski kolege dojavili da je moraju privesti. Kako tvrdi izvor blizak pjevačici, Severinina sestra Marijana Vučković Popović lažno ju je prijavila za nanošenje tjelesnih ozljeda. 

Sve se dogodilo u stanu njihove majke Ane, u kojem je bila Severina kada se iznenada pojavila Marijana. Navodno je napala pjevačicu i nanijela joj ozlijede, Severina je otišla, a Marijana je počela zapomagati, bacati se po stubištu da bi se samoozlijedila. 

Marijana tvrdi da ju je Severina napala i da PR pjevačice po medijima širi neistine. Ivana Brkljačić, kako kaža, nije Severinina obožavateljica, ali ovoga je puta stala na njezinu stranu:

- Nakon sve što prolazi ova žena, dobro da je i živa. Moćni Milan Popović se čak doselio u Hrvatsku da je uništava, a ova vrsta zlostavljanja je po meni najgora. Novinari su se pitali nedavno imaju li pravo na dostojanstvenu smrt, imaju li sve javne osobe pravo na dostojanstven život? Ovo je strašna obiteljska situacija i bilo bi lijepo kada bi novinari u ovoj situaciji imali suosjećanje. Nisam Sevin fan i to se zna, ali danas bi je zagrlila svim srcem.

POGLEDAJTE VIDEO: LANA JURČEVIĆ O DUETU SA SVERINOM

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Mr. Hedonist 03.09.2022.

    propala sportasica i propali pokusaj politicarke, lovi se za slamku preko severine...

  • sarajevo190 01.09.2022.

    Svima je jasno da ju otac djeteta zeli fizicki i psihicki unistiti.To je strasno.On ne voli ni svog sina,jer da ga voli ne bi parama kupovao ljude da maltretira veliku divu. Ne daj se Seve. Čuvaj zdravlje...sve ce proci.

  • opušteno2 01.09.2022.

    Ne kužim što uopće dajete opciju da išta komentiramo.nit se koga vrijedja nit što ružno napiše.ako netko napiše da dotična ne može uvijek bit jadna i uvijek su drugi krivi svi osim nje što je tu sporno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare