To je to što me zanima!

Banfić: Malo spavamo jer se Jan stalno budi noću...

Ivana je prošle godine spontano pobacila u drugome mjesecu trudnoće. Jana je rodila prije mjesec dana carskim rezom. Oboje su dobro
Vidi originalni članak

Naš Jan je odličan. Samo plače, jede i spava. Ma, najbolji je!, razdragano je rekao Kruno Ladišić (34). Njegova supruga, četiri godine starija Ivana Banfić od jeseni je cijelo vrijeme kod kuće. Morala je mirovati kako bi sačuvala trudnoću. Prošle godine spontano je pobacila u drugome mjesecu trudnoće. Jana je rodila prije mjesec dana carskim rezom. Oboje su dobro.
- Sve je kako treba, nema komplikacija. Ivana i ja samo vrlo malo spavamo jer se Jan stalno budi noću - kazao je Kruno, realizator na Novoj TV. Zbog posla ne može sa sinom biti cijelo vrijeme poput Ivane, ali svaki slobodan trenutak provodi kod kuće.
- Mijenjam pelene, radim sve što treba - kaže Kruno. Ivanu poznaje od djetinjstva jer je prijatelj njenog brata. Oboje su iz Velike Gorice, gdje su se prošle godine u svibnju i tajno vjenčali.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • audrey 15.07.2009.

    Jao dusansk,komentar ti je fuj!!!! Ivana,sve najbolje vam zelim!!!

  • dlovnicki 14.07.2009.

    neka, neka..ni prva ni zadnja neprospavana noc...a ni prvi ni zadnji roditelji koji imaju natecene kapke i podocnjake svaki dan..sretno :)

  • dijana italy 14.07.2009.

    E bas mi je drago zbog Ivane cestitkei sa srecom

Komentiraj...
Vidi sve komentare