To je to što me zanima!

Baran se povjerava Ajše i traži utjehu koja mu je potrebna...

Baran je i dalje rastrgnut između majke koja je počinila zločin i između sestara za koje ga veže neraskidiva ljubav. Sve to Barana tjera da radi drastične poteze
Vidi originalni članak

Ebruino buđenje iz kome za sve biva lijepa vijest, ali ujedno i napetost oko toga što će reći o tragediji koja ju je zatekla ne jenjava. Naime, Ebruino svjedočanstvo će rasvijetliti što se dogodilo toga dana između nje i Narin. S obzirom na dvije velike operacije koje je Ebru imala, liječnik još ne dopušta njezino ispitivanje.

 Maja i Ada su odahnule kako im je majka izašla iz životne opasnosti i sada slijedi dugi oporavak. Baran je i dalje rastrgnut između majke koja je počinila zločin i između sestara za koje ga veže neraskidiva ljubav. Povjerava se Ajše u kojoj vidi utjehu koja mu je sada prijeko potrebna. Sve to Barana tjera na drastične poteze radi kojih bi mogao i sam požaliti. Oguz, želeći pomoći Narin, odlazi do Kendala koji, kako bi se oslobodio svake sumnje, baca krivnju na Narin optužujući kako je ona bacila oružje u rijeku. 

Kendal se opravdava, govoreći da ga je Narin nakon što je izbola Ebru, nazvala i sve mu priznala, a on je šutio iz želje da je zaštiti. Narin svoje zatvorske dane provodi u razgovoru s drugim zatvorenicama koje joj prepričavaju svoju sudbinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare