To je to što me zanima!

Barbara Kolar pažnju plijenila uskom haljinom i dekolteom

Prošle godine voditeljica je u kratko vrijeme drastično smršavjela. Nije vježbala, već je zbog zdravlja promijenila prehranu. Sad rado pokazuje svoju vitkiju figuru
Vidi originalni članak

Iako su na predstavljanje novog branda piva stigle i Aleksandra Dojčinović, Marija Borić te Kristina Krepela, u srijedu navečer u Esplanadi glavna zvijezda bila je domaćica ovog okupljanja. 

Barbara Kolar (43) pažnju je plijenila u dugoj, uskoj haljini koja je isticala njezinu vitku liniju, a poglede je privlačio i njezin duboki dekolte.

Voditeljica je prošle godine drastično smršavjela. Nije vježbala, samo je promijenila prehranu. Zdravo se hrani pa tako jede puno sezonskog voća i povrća, ne koristi rafinirani šećer ni umjetna sladila, nego med i voćni šećer.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 16.03.2014.

    Barbara je simpa i zgodna ženska....radi svoj posao kako treba.Ok,nekad i ja budem na sebe ljuta kad što ne mogu obući konfekcijski broj manje,al nije to sad neki bauk....kad je Barbara uspila skinuti višak znači treba dobra volja da čovjek riješi bilo koji problem pa tako i skinuti višak kila ;-) :-)

  • luka nola 15.03.2014.

    Meni je od presudnije važnosti informacija da je Ciganović prisustvovao ovom veličanstvenom eventu nego Barbarine sise.Btw,hebeš ti i dekolte i liniju kad si nedjeljom za ručak ne možeš dopustiti kilo odojka.

  • 13.03.2014.

    Što je previše, previše je. A i onaj Hoyka u trapericama.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare