To je to što me zanima!

Barbara Mucić ispala iz Parova: Shrvani Cigi nije prestao plakati

Njezino izbacivanje rastužilo je brojne ukućane, neki od njih su i zaplakali, a najviše je bio pogođen stilist i društveni kroničar Ciganović koji se također natječe u showu
Vidi originalni članak

Barbaru Mucić (22) javnost je upoznala kada je zavodila Miju Matića (28) u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'. Natjecala se i u srpskim 'Parovima', no sada je ispala iz realityja, javljaju tamošnji mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njom su bili nominirani i natjecatelji: Jovana Novakov Šmizla, Naida Gadžo, Srboljub Marović Srba i Ilijana Vagić. Najveću podršku publike imala je Naida koja je osvojila čak 58,6 posto glasova.

S druge strane, najmanju podršku gledatelja dobila je upravo Hrvatica Barbara koja je osvojila samo 0,3 posto glasova pa je zauvijek napustila vilu 'Parova'.

NEVEN U SUZAMA Shrvani Cigi: Što ću sutra kad se probudim i ne vidim je kraj sebe

Njezino izbacivanje rastužilo je brojne ukućane, neki od njih su i zaplakali, a najviše je bio pogođen stilist i društveni kroničar Neven Ciganović (47) koji se također natječe u showu.

- Barbara, očigledno je da su te naši natjecatelji zavoljeli, pogotovo Neven - rekla je voditeljica, a zatim ga upitala hoće li moći ovo preživjeti.

- Ne - odgovorio je shrvani Cigi koji nije mogao prestati plakati.

- Drži se, nemoj plakati - tješila ga je Barbara dok ga je grlila.

- Baš ti se ide kući? - zanimalo je voditeljicu.

- Da, počela me opet hvatati bolest i vidim da mi ovdje nije dobro. Drugi tjedan sam bila bolesna, pet dana u krevetu, očito moja psiha dodatno utječe na mene tako da za mene i za druge bolje je da odem - zaključila je Barbara.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Rara Avis_1 10.11.2020.

    Facepalm...

  • KimboSlice 10.11.2020.

    Buci buuuu

  • Cirenac 10.11.2020.

    Neka plače,manje će piškiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare