To je to što me zanima!

Barbara prva kuhala pa otkrila zašto se prijavila u show: 'Muža tražim, a volim starije frajere...'

Večeru je Barbara odlučila spraviti od sipe, grdobine, cherry rajčica, celera, crnih maslina, jagoda i jaja
Vidi originalni članak

Barbara Bachiocco otvorila je hvarski tjedan 'Večere za 5'. Simpatična domaćica ekipi je poslužila pravu mediteransku gozbu, a ona joj je donijela visokih 36 bodova. Najviše bodova Barbari je dao Zoran, a najmanje Sabina, koja se tijekom večeri profilirala kao zahtjevnija gošća.

OPERNA SOLISTICA ZA 24SATA Sanja iz 'Večere' o glazbi, hrani: Volim slavonska jela, a pjevala sam u svim nacionalnim kućama

Večeru je Barbara odlučila spraviti od sipe, grdobine, cherry rajčica, celera, crnih maslina, jagoda i jaja. Za početak, domaćica se prihvatila sipe i recepta koja se često jede u njezinoj rodnoj Italiji. Predjelo naziva Lito ide, mala dojmilo se protukandidata, posebno stoga što je Barbara, uz sipu, poslužila i carpaccio od lubina te kozice.

Da Ni sve u lipoti, domaćica je pokušala ekipi dati do znanja glavnim jelom. Grdobinu je spravila na talijanski način, jednostavan i efektan. Uslijedila je priprava deserta - Šinjorina fina. Finu večeru je spravila, a potom se Barbara prihvatila aperitiva i dočeka gostiju. Ponudila je ekipi gin tonic od grejpa, a nakon što su nazdravili, Hvarani su otišli na predjelo.

- Barbara je bila super na aperitivu, lijepo nas je ugostila - rekla je Manuela.

- Gin tonic se služi kad je vruće i kad ne želiš razočarati - dodala je Sabina.

Predjelo s tri komponente prvo je stiglo pred kandidate. Sipa, lubin i kozice pravi su nagovještaj sjajne večere.

- Predjelo je restoranski tip, nije inovativno. Focaccia je bila presuha, kozice nisu bile svježe - rekla je kritična Sabina.

- Malo je čudna dekoracija, izduženo, ali lijepo. Svidjelo mi se sve, ali bih izdvojio kozice - dodao je Zoran.

- Najbolja mi je bila sipa, to mi je bilo za deset - zaključila je Manuela.

Glavno jelo - Ni sve u lipoti, iduće je stiglo pred kandidate. Grdobina s krumpirima jelo je njezinog kraja, a ekipa je imala riječi hvale za Barbarinu grdobinu.

- Barbi je sve super odradila, estetski je sve to lijepo izgledalo - rekla je Sabina.

- Jelo od grdobine je bilo lešo s prilogom i meni se jako svidjelo - zaključio je Stjepan.

Šinjorina fina posljednja je stigla pred protukandidate. Lagani desert s voćem i kremom od vanilije ekipi se vizualno svidio.

- Desert mora imati dušu. Bio je pretežak -  poručila je Sabina.

- Lagan desert s jagodama - ocijenio je desert Zoran.

Nakon deserta, Barbara je ekipi udijelila i prigodne poklone - svoje crteže i vino.

- Lijepa slika - komentirala je Sabina.

Iznenađenjima nije bio kraj nakon poklona, stigla je i glazba uživo. Svih su oduševili, a Barbara je time dobila i sjajan završetak svoje večere. Da je ekipa bila zadovoljna, pokazale su i ocjene. Stjepan je Barbari dao devet bodova.

- Što se tiče večere, glavno jelo mi je bilo malo ljuto i zbog toga dajem devetku - Istu ocjenu udijelila je i Manuela.

- Malo mi je nedostajalo soli, ali odlično je bilo sve. Moja ocjena za večerašnju večeru je deset, Barbara je sve pripremila vrhunski, po mome guštu, sve je bilo lijepo aranžirano i začinjeno, vina su bila lijepo uparena pa je to moja ocjena za večeras - poručio je, pak, Zoran.

'VEČERA ZA 5' Miroslava prešla u vodstvo i oduševila gledatelje, ali neki je i kritiziraju: 'Nije bilo za deset'

Najkritičnija je tijekom večeri bila Sabina, koja je Barbari dala osmicu.

- Bilo je super, desert mi je bio prejak, a kozice malo nefriške - zaključila je Sabina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Vikikili 05.09.2023.

    Barbara je rekla bih teska osoba i malo primitivna izjava : trazim muza, odi u neku drugu emisiju ali prvo poraditi na smijehu i to sa strucnom osobom.  

  • Kontrolaleta 04.09.2023.

    Meni je baš simpa i zabavna.. a ima i dosta interesa 👍. Malo bi mogla “poradit” na smijehu :)

  • Repos 04.09.2023.

    Da li na tom Hvaru itko priča hrvatski?!nit je riba meso, nit je dalmatinac čovjek. Hajduk ne živi vječno. Prodajte to Italiji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare