To je to što me zanima!

Baro iz 'Života na vagi' uklonio je višak kože i operirao kilu...

Operacija je trajala šest sati. Dobro se osjećam, sve je odlično prošlo. Sad se oporavljam u bolnici, ne znam još koliko ću morati tu ostati, rekao je Marijo Barišić
Vidi originalni članak

Kandidat prošle sezone 'Života na vagi' Marijo Barišić Baro u ponedjeljak je bio na operaciji kile u osječkoj bolnici te je uklonio višak kože na trbuhu koja mu je ostala nakon što je smršavio 72,5 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Operacija je trajala šest sati. Dobro se osjećam, sve je odlično prošlo. Sad se oporavljam u bolnici, ne znam još koliko ću morati tu ostati - rekao je Baro na RTL

Marijo i dalje redovito vježba i zdravo se hrani. U 'Životu na vagi' je usvojio te navike, a tijekom rutinskog sistematskog pregleda u showu otkrivena maligna izraslina na bubregu koja je na vrijeme otkrivena i operativno uklonjena. 

Brzo je otišao na operaciju koja je trajala 45 minuta, a liječnici su, kaže Baro, bili oduševljeni kad su vidjeli da oko bubrega nema ni grama sala. 

- Da nije bilo showa, sigurno ne bih otišao k liječniku. Onaj stari ja to nikad ne bi napravio, spasio sam sebi život ulaskom u 'Život na vagi'. Sad nastavljam dalje sa životom, samo pozitiva - rekao je Marijo. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • škver 30.10.2019.

    Brz oporavak! Izgleda kao glumac.

  • Vjevegrica 30.10.2019.

    u on je bio simpica. Nježni div

  • Lun@777 30.10.2019.

    Bravo Baro, postao si drugi čovjek. Učinio si dobro djelo i sebi i obitelji. Brz oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare