To je to što me zanima!

Barry Manilow je u 74. godini priznao: Gay sam i imam muža

Pjevač najpoznatiji po hitovima iz sedamdesetih godina, 'Copacabana' i 'Mandy' priznao da je da desetljećima krio da je homoseksualac te da živi u sretnom braku sa svojim menadžerom
Vidi originalni članak

Oduvijek sam čuvao svoju privatnost. Nikada nisam pričao o svojoj seksualnosti jer sam mislio da ću razočarati obožavatelj ako saznaju da sam gay, rekao je pjevač Barry Manilow (73) za časopis People. 

No otkad je otvoreno progovorio o svojoj seksualnosti, obožavatelji su ga obasuli porukama podrške. 

- Bili su tako sretni zbog mene, dirnulo me to, tako sam zahvalan na lijepim reakcijama - rekao je Barry koji je, otkriva, od 2014. godine u braku sa svojim menadžerom Garryjem KIefom s kojim je bio u vezi gotovo 40 godina. 

- Ja sam jedan od sretnika, odmah sam znao da je Garry onaj pravi. Zahvalan sam mu jer je ostao uz mene iako je bilo teško tajiti ovo svih ovih godina - kazao je legendarni pjevač te dodao da je bio jako usamljen prije no što je upoznao Kiefa. Svog supruga smatra 'najpametnijom osobom koju je ikada upoznao'. 

U vezi su, rekao je Manilow, prošli kroz mnoge kušnje, no sve su uspjeli pobijediti. 

- Jednom sam ušao u njegov auto, a fanovi su nas opkolili i tresli auto. Tada je rekao da misli da ne može izdržati ovakav život. No, ostao je sa mnom i zbog toga mi je jako drago - ispričao je Manilow. 

Glazbenik je za vrijeme studiranja bio u kratkom braku sa Susan Diexler. Kasnije je govorio da je 'bio u nju zaljubljen, no nije bio spreman za brak jer je stalno skladao'. 

Osim Barryjevih obožavatelja, i osobe iz javnog života na njegovo priznanje reagirali su na društvenim mrežama. 

- Čestitam Barry, dobrodošao u klub. Nikada nije prekasno - napisao je glumac George Takei. 

- Mnogi se ponose time što su već godinama znali da je Manilow gay, baš ste pravi junaci današnjice - našalila se glumica Anna Kendrick. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Jersey 08.04.2017.

    No fuckin way 😁

  • Nomenestomen30 06.04.2017.

    tak i izgledaš

  • zoran39 06.04.2017.

    ma dajte ljudi ovo je totalno nebitno da je čovjek svjetska zvjezda pa se to dogodilo pa novine pisu ok onda ali ovako nebitno nikad cuo za ovog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare