To je to što me zanima!

Baš kao i prava: Nevjerojatna transformacija hrvatske Kim

Jelena se 2010. natjecala na izboru za Miss Hrvatske, a kada usporedimo današnje s 'fotkama' iz tog vremena, jasno je da je, baš kao i Kim, drastično promijenila izgled
Vidi originalni članak

Beauty i fashion blogerica Jelena Perić (24)  nedavno se na jednoj modnoj reviji našla u centru pažnje. 'Hrvatska Kim Kardashian', kako ju mnogi nazivaju, odjenula je raskošnu toaletu te zajedno s prijateljicom Hanom Hadžiavdagić pozirala fotografima.

Jelena je svojevremeno privukla i pažnju svjetskih medija. Britanski Daily Mail opisao ju je kao najbolju Kiminu dvojnicu ikad te su napisali kako njih dvije izgledaju potpuno identično.

Zahvaljujući sličnosti s reality zvijezdom sakupila je gotovo milijun pratitelja na Instagramu te s njima dijeli svoje fotografije i savjete o šminkanju. 

Ipak, atraktivna crnka nije uvijek izgledala ovako. Naime, ona se 2010. godine natjecala na izboru za Miss Hrvatske, a kada usporedimo današnje s 'fotkama' iz tog vremena, jasno je da je Jelena, baš kao i Kim, drastično promijenila izgled.

Kim danas ne sliči na sebe

Kim Kardashian (36) pod svjetla reflektora stigla je družeći se s tada vrlo popularnom Paris Hilton. Njihova ljubav je s vremenom 'pukla', a stil starlete i reality zvijezde polako, ali sigurno postajao je onakvim kakvog ga danas poznajemo - 'opasno' seksi s njezinom dominantnom guzom u prvom planu. 

Naravno, osim stila odijevanja promijenila je i način šminkanja, a ni više nego očite intervencije plastičnih kirurga nisu zanemarive.

.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Kiki1305 07.03.2017.

    Zapravo je najbolja kopija Kim: Kamilla Osman ..a ne ova

  • jdn 07.03.2017.

    obe bi psamo kada bi mi dale

  • Nomenestomen30 07.03.2017.

    zašto netko želi biti nečija kopija? to mi nije jasno...zašto ne bude orginalni "ja" radije nego iskopirani netko

Komentiraj...
Vidi sve komentare