To je to što me zanima!

Baš kao Vidoviti Milan: Rambo Amadeus proriče budućnost

NOVA KARIJERA Glazbenik Antonije Pušić glumi u operi. Redatelj mu je rekao da bude Rambo jer je takav idealan za lik koji tumači te da ne ometa ostale glumce
Vidi originalni članak

Igrao sam već u filmovima i kazalištu, pa mi se čini da plivam u tim vodama kao riba. Nisam tražio savjete od glumaca jer mi je redatelj Boris Liješević rekao da je najbolje da što više budem Rambo Amadeus, rekao nam je glazbenik.

Antonije Pušić (53) ovog ljeta odustao je od godišnjeg odmora. Otišao je na turneju s komičnom operom 'Dvije glave i djevojka'. U programskoj knjižici glazbenikova uloga je opisana kao specijalna pojava proroka. Glazbenik je u kostimu mnoge podsjetio na čuvenog proroka Vidovitog Milana, a nekima izgleda kao Indijanac. 

Rambo se pohvalio da je tekst brzo savladao i naučio napamet. Na sceni je s legendarnim Mišom Janketićem (78), koji je narator, a u ostalim ulogama su operni pjevači.

- Miša je frajer, lako je raditi s njim jer vodi scenu s lakoćom. Moj je zadatak samo da ga ne ometam previše intervencijama – kaže Amadeus. Dodaje da bi se nakon opere volio okušati kao džez glazbenik. 

Ukazanje’ na Brijunima

Rambo s operom ‘Dvije glave i djevojka’ večeras nastupa u kazalištu Ulysses

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NarodnaDemokracija 17.07.2016.

    hrvatski narod placa regionalne primitivce koji su se umislili da su svijetski umjetnici i kulturnjaci. koliko jos moramo trpiti pljackanje hrvatske u korist regionalnih jugonostaligicara ? treba li drzava bankrotirati i da narod krene u lustraciju puskama ?

  • Pobotchnick Leeyoobo 17.07.2016.

    rambo je ljudina

  • avdo 17.07.2016.

    Ovaj je lud ko struja hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare