To je to što me zanima!

Baš se voli pokazivati: Mariah se u bikiniju hvalila oblinama

Kao i bezbroj puta dosad, pohvalila se svojim utegnutim tijelom. Osim fotografija s plaže, s obožavateljima je podijelila i jednu na kojoj uživa sa slušalicama na ušima
Vidi originalni članak

Iako je trenutačno zauzeta sa snimanjem svog novog albuma, Mariah Carey (43) smatra da je važno pronaći malo vremena za opuštanje. 

Pjevačica je odlučila sa svima podijeliti kako uživa u pauzama. Na Instagramu je objavila svoje fotografije za koje je pozirala na plaži u crvenom bikiniju i štiklama. Kao i bezbroj puta dosad, pohvalila se svojom utegnutim tijelom. Osim fotografija s plaže, s obožavateljima je podijelila i jednu na kojoj uživa sa slušalicama na ušima. 

- Glazba je moj život - napisala je pored fotografije. 

Mariah se za Valentinovo pohvalila kako je supruga Nicka Cannona (33) dočekala u kadi s grudnjakom izrađenim od bombona u obliku srca. Čini se da ga stalno podsjeća što bi mogao izgubiti. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Queen24 13.03.2014.

    Nije baš da ima neku super liniju!

  • Danijel007_1 13.03.2014.

    Zivim u selu pa vidim deset puta ljepsih

  • Adisibila 13.03.2014.

    Ako je to lijepo zategnuto tijelo onda sam ja ćorav i glup. A prihvaćam jedino da sam glup. Kriza srednjih godina ju tuče lagano do kraja, a njena egoističnost i potreba za samodopadnošću ju tjera da se naslikava i objavljuje slike, kad ju već nitko drugi od javnih medija, osim 24 sata, ne doživljava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare