To je to što me zanima!

Bata Živojinović: Toj Angelini treba zabraniti dolazak u Srbiju

Angelina je navodno izjavila da će tražiti ukidanje Republike Srpske. U Srbiji je velik broj onih koji smatraju da se time umiješala u stvari koje ne razumije niti je se tiču
Vidi originalni članak

Vijest da će Angelina Jolie (36) u veljači doći u Beograd na premijeru filma “U zemlji krvi i meda” razbjesnila je Batu Živojinovića.

- To su kretenizmi! Pa to je strašno. Ne bih joj dao da dođe, ne bih je pustio. Tko njoj uopće dopušta da dođe poslije toga što radi. Što će nam - rekao je glumac Kuriru. 

Časopis je objavio da je glumica izjavila da će tražiti ukidanje Republike Srpske. Branislav Lečić (56) izjavio je da Jolie ne zna ništa o tim stvarima i nema se pravo time baviti. Emir Kusturica rekao je kako Angelinu ne bi ugostio i smatra da film nema veze s razumom i pameću. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • deneb 23.01.2012.

    hahahahha,naime proslo lito idemo iz Belgije,Holandije, Njemacke,Austrije,Madjarske preko Srbije u HR i na granici i Srbije i Bih pita me momak 50 dinara,ja mu kazem nemam ,a osim toga za sta trebam platit?daj ,moze i 50 centi a to vam je zato sto ste prosli kroz mokru goru (kusturicino selo,nekakav drvengrad)!!!!???????? pa jesam li mozda imala nekoga izbora,mozda koji znak,obavijest ?zivo me boli za mokru goru ali eto morala sam platit iako nisam niti uzivala u njoj niti sam znala da postoji,ali sam se dooooobro nasmijala i rekla ulaz mukte ,izlaz se placa......toliko o Kusturici i njegovoj osobnosti

  • MAX 2010 22.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • RPT 22.01.2012.

    Sve ludjaci se oglasili i tocka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare