To je to što me zanima!

Batinić i Nižetić znale su posvađane voditi show...

Splićanke su prijateljice još od školskoh dana. Karijeru su gradile zajedno. Trenutačno im je super surađivati, ali znale bi se i jako posvađati
Vidi originalni članak

Marijana Batinić i Petra Nižetić vračaju se na male ekrane. Vodit će HTV-ovu emisiju 'Hrvatska uživo' za koju su posljednjih godinu dana radile kao novinarke. U svojim prilozima, pod nazivom 'Dobra priča', svake srijede gledateljima će prezentirati dirljive ljudske priče. Djevojke već neko vrijeme žive u Zagrebu. Morale su se odseliti iz rodnog Splita zbog televizijskog posla. Karijeru su gradile zajedno, ali nekad bi znale i posvađane voditi emisiju.




Preseljenje im je teško palo, rad na televiziji im je najveća ljubav pa su se žrtvovale, ispričala je Petra za Jutarnji list. Cure se poznaju još od školskih dana, a u srednjoj su pohađale isti razred. Karijeru su zajedno gradile, kažu simpatične Splićanke. Trenutačno im je super surađivati, ali navode kako to nije uvijek bilo tako. Znale su smrtno posvađane voditi emisiju, a i svađale su se ne birajući mjesto i vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anbo 18.09.2009.

    glup članak !

  • mala1 18.09.2009.

    ma ok su curke,samo molim vas ovaj puta bez toliko iritantnog naglaska..znamo da ste iz splita i to je ok,ali molim vas,malo umjerenije to naglašavajte,ako je moguće..

  • JASMIN3 18.09.2009.

    .....vraĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆaju se na male ekrane.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare