To je to što me zanima!

Batinić nakon poroda: 'Beba je dobra, ali nedostaje mi sna...'

Naučila sam razlikovati vrste plača, umiriti sebe i biti pribrana kako bih lakše umirila uplakanu bebu. Za sad mi dobro ide, a i pokušavam malo odspavati kad beba spava, rekla je
Vidi originalni članak

Marijana Batinić (39) rodila je curicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici prije nešto više od dva tjedna i nazvala ju je Roza

Voditeljici i njezinom suprugu Mateju Pašaliću ovo je drugo dijete, imaju i kćerkicu Enu koja je, kako je Batinić ranije otkrila, priželjkivala da dobije sestricu.

POGLEDAJTE VIDEO: Marijana o 'Ljubav je na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uživamo u besanim noćima. Šalim se, naravno. Beba je dobra, lijepo napreduje, mirna je, uhvatim par sati sna u komadu, ne radim ništa drugo. Privremeno sam zapostavila i televiziju, portale, društvene mreže. Potpuno sam posvećena kćerima - priznala je Marijana za RTL.

Ističe kako joj je starija kćerkica velika pomoć oko bebe. Nije išla u vrtić otkako se Roza rodila. No Marijana kaže kako joj nije lakše s drugom bebom nego s prvom.

RODILA PROŠLI TJEDAN Marijana Batinić objavila prvu fotku kćeri, nazvala ju je Roza

- Nije lakše utoliko što i prvorođeno ima svoje potrebe, pa si na dvije strane. Lakše je tehnički, znaš sve i više vjeruješ majčinskom instinktu pa se ne trošiš na nebitne detalje. Naučila sam razlikovati vrste plača, umiriti sebe i biti pribrana kako bih lakše umirila uplakanu bebu. Za sad mi dobro ide, a i pokušavam malo odspavati kad beba spava - rekla je Batinić pa dodala:

- Cijeli dan sam u punom pogonu, dojim svaka dva do tri sata, presvlačim pelene, kuham, spremam, vrte se perilice i sušilice. Većinu dana sam u pidžami, ali stignem se gotovo redovito tuširati.

Osim mlađe Ene, u pomoć joj je u prvim danima nakon izlaska iz rodilišta bila i njezina mama.

- Ne bih, naravno, sve mogla i bez pomoći supruga. Još da koji sat dulje spavamo, bila bi idila - zaključila je voditeljica. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • opera 07.10.2020.

    Mene s prvim najviše smetalo što nisam spavala u komadu. Dojila sam svakih 2 sata noću i danju i spavala kad i beba. Ali mi je falilo neometanog sna.  Nakon 3 mj je postalo malo lakše, imala sam nekih 5 sati pauze noću pa bi ranije legla u krevet. Iako je muž bio od velike pomoći, nije imao mlijeka 😜

  • 07.10.2020.

    A kad si radila dijete onda se nisi zalila na san

  • James_Bond007_ 07.10.2020.

    Kada nekog voliš nije ti se teško ustati za njega, i nećeš prigovarati da ti nedostaje sna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare