To je to što me zanima!

Battifiaca ismijao Ferlina u 'Zvijezde pjevaju': 'Barbara draga, neka si se riješila vraga'

U vlastitoj izvedbi pjesme, za koju su jedini dobili desetku žirija, promijenili su i nekoliko dijelova teksta. Battifiaca je iskoristio pjesmu kako bi ismijao njegov prekid s Barbarom Kolar
Vidi originalni članak

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca nasmijali su žiri, ali i gledateljstvo u trećoj epizodi glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju' u kojem su pjevali pjesmu 'Mila' Psihomodo Popa.

GLASAJTE U ANKETI VIDEO Pogledajte nastup para koji je ispao iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Sviđa li vam se?

U vlastitoj izvedbi pjesme, za koju su jedini dobili desetku žirija, promijenili su i nekoliko dijelova teksta. Battifiaca je iskoristio pjesmu kako bi ismijao njegov prekid s Barbarom Kolar.

- Barbara draga, nek si se riješila tog vraga - otpjevao je Mario. Zezanciju je nastavio i nakon završetka pjesme, kada je u razgovoru s voditeljima rekao da mu je bio izazov pjevati s Ferlinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dahvaul 10.04.2022.

    Moram reći da mi je tu najjača nagrada 5000 kuna vrijednosti od lutrije.Znaći ak to dobiješ imaš cijeli tjedan posla da otvaraš i brišeš srećke i na kraju čista figa.

  • Zalosna Sova 10.04.2022.

    Zar to ikoga zanima i zar to itko gleda?

  • Wesley Snipes 10.04.2022.

    Ova dva lika ne poznaju ni kod kuće, a mi bi kao trebali znati tko su ova dva? Ajd jedan je rokao barbaru kolar, ali i ona je nebitnjača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare