To je to što me zanima!

BB Ana-Marija voli partijati, a sada je svima pokazala grudi

Prijatelji kažu da Ana-Marija više slijedi srce nego pamet, a kad su muško-ženski odnosi u pitanju, uvijek je vrlo izravna i ne skriva svoje osjećaje
Vidi originalni članak

Čim je ušla u Big Brother kuću, Velikogoričanka je bacila oko na sustanara Bojana Mrđenovića (34), kojeg neprestano 'ganja', unatoč tomu što se on rado 'poigrava' s njom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

REALITY RASPRAVA BB Bojan Ana-Mariji: 'Ti imaš standardni ženski problem...'

Sustanari se često žestoko posvađaju, a zajedno su završili i u krevetu. Gledatelji su početkom travnja primijetili neuobičajeno pomicanje plahti, a Bojan je glavu prekrio jastukom. No 'oku' Big Brothera, nisu se uspjeli sakriti. Zbog mikrofona se čulo i 'komešanje'. 

Njezin najbolji prijatelj Vedran otkrio je nedavno da se Ana-Marija Brdek (30) 'zacopala' u Siščanina. Dodao je i da se Velikogoričanka u BB kući ponaša kao i vani te da ništa ne glumata. 

Prijateljeve tvrdnje potvrdila je i sama Ana-Marija koja se, čini se, potpuno opustila pa je tako zaboravila na kamere dok je oblačila grudnjak u spavaćoj sobi. 

A kad nije u izolaciji, kandidatkinja showa voli se opustiti i, kako se čini, nezaboravno provesti u ludim noćnim izlascima. Prijatelji kažu da Ana-Marija više slijedi srce nego pamet, a kad su muško-ženski odnosi u pitanju, uvijek je vrlo izravna i ne skriva svoje osjećaje.

BIG BROTHER SPAČKE 'Igrali' se pod plahtama: Ribica se našminkala da zavede Tomu

Inače, Velikogoričanka je po zanimanju dizajnerica odjeće, radila je i kao PR manager, a životna želja bila joj je osvajanje Oscara za najbolji scenarij. U show se prijavila zbog izazova te zato što smatra da bi joj to moglo pomoći u karijeri.

- Životna želja mi je osvojiti Oscara za najbolji scenarij, a u show sam se prijavila zbog izazova i pomoći u daljnjoj karijeri - rekla je Brdek prije ulaska u izolaciju. Golišavim fotografijama voli se pohvaliti i na svom profilu društvene mreže. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Red_army 13.04.2018.

    Uhvatio bi je Bojan za guzu ali uvijek mu se ruka posklizne...

  • Red_army 13.04.2018.

    Uhvatio bi je Bojan za guzu ali uvijek mu se ruka posklizne...

  • 13.04.2018.

    skinula se ona gola i pred marinom u tus kabini a on joj ribao guzu od boje

Komentiraj...
Vidi sve komentare