To je to što me zanima!

BB Hrvoje u banci dobio otkaz jer je gay - ipak laž?

Nakon što je njegov dečko Gregor izjavio da se seli iz Hrvatske, Hrvoju se ne prestaju nagomilavati problemi. Sada je i nezaposlen..
Vidi originalni članak

Hrvoje Šoštarić (27) više nije osobni bankar u riječkoj Primorskoj banci. Iako se tvrdilo kako je navodno dobio otkaz zbog toga što se deklarirao kao homoseksualac ulazeći u BB kuću, to se ipak pokazalo netočnim. Barem tako tvrde u banci.
- Hrvoje je, prije nego što je ušao u kuću tražio sporazumni raskid. Mi u banci nismo ni znali da se prijavio u taj show. Zašto je to zatražio to trebate njega pitati. Ja ne znam niti me to ne zanima - uzrujano nam je rekao predsjednik uprave Primorske banke Duško Miculinić, dodajući kako mu čitav dan neprestano zvoni telefon zbog te glasine.
Hrvoje je pri ulasku izričito napominjao da ga kolege s posla, za koji je očito lagao da ima, podržavaju.
- Nemamo komentara, ali nam je žao što se to dogodilo - kratko je na sve to prokomentirao Kristijan Gržetić, glasnogovornik RTL-a.
To je samo nastavak problema prvoga gaya u BB kući. Njegov dečko Gregor, riječki student, nedavno je zbog pritiska javnosti napustio Hrvatsku dok ne prođe show. Dodao je da mu je žao što ga je Hrvoje upetljao u cijelu priču, ali da ga i dalje podržava.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Hans 19.09.2007.

    kaj ona helena drobi da je on čovjek ko mi... e pa ni i nikad nebu... mene niko ne dere zguza... ak nju dere, kaj me briga... mali odi radit ko pediker za muške... dupla lova... rašpaj nokte i pljugaj u isto vreme

  • homer 19.09.2007.

    dobio otkaz ili još uvijek radi, tako je svejedno. Dečko je tu di je. Samo je pitanje je li dobio otkaz zbog BB-a ili zbog seksualne orijentacije. Ovo drugo ne bi iznenadilo, barem ne u našem društvu. a ako je tako, onda još dugo nećemo naprijed. u europu u koju svi tako jako žele ići

  • NewYork 19.09.2007.

    Ma joj, toliki su ljudi u Hrvatskoj završili na cesti i bez posla pa nikad ne dobiju priliku da itko čuje za njih i bilo kome reći kako im je. S te pozicije gledano fakat mi se živo j... je li ovaj cirkusant iz BB-a zaposlen ili nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare