To je to što me zanima!

BB Hrvoje u mladosti imao vezu s jednom djevojkom

Mirela Čirjak, prijateljica prvog deklariranog gaya u Big Brother kući, Hrvoja, otkrila je dosada nepoznate detalje o njegovom životu
Vidi originalni članak

Bliska Hrvojeva prijateljica koja ga je i ispratila u Big Brother kuću Mirela Čirjak za riječki je portal izlasci.net progovorila o detaljima Hrvojeva privatnog života. Priznala je da je bila iznenađena jer je Hrvoje hrabro priznao da ima gay sklonosti, no podržava ga u njegovim odlukama. Ispričla je kako zbog nedostatka mjesta na kojima se gay parovi mogu družiti u Rijeci Hrvoje rado izlazi u Zagreb ili Sloveniju jer ondje ima gay klubova. Otkrila je i dosad nepoznat detalj iz Hrvojeve mladosti. On je u mladosti imao djevojku, a kod žena i muškaraca najprije komentira oblačenje.
- Sam sebe naziva 'Divom' jer ga je tako prozvala publika u jednom klubu, koju je potpuno oduševio svojim glazbenim nastupom - rekla je Mirela. Iako nikom nije zasmetalo što se na televiziji pojavila kao prijateljica deklariranog homoseksualca, priznala je da je oklijevala kad je primila poziv da nastupi u emisiji. Hrvojeva dečka Gregora opisala je kao "jedno drago i dobro biće, kojem su novinari zakomplicirali život". Smatra da Hrvoje ima jako velike šanse da iz BB kuće izađe kao pobjednik.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jerkovic 26.09.2007.

    kako bi let 3 zapjevao al meni admmin ne da onda skraceno P N N K A Z N K

  • BUDA 26.09.2007.

    E ovo je svakako vijest dana.

  • jerkovic 26.09.2007.

    pedere nabijem na kurac a zene na kitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare