To je to što me zanima!

BB Hrvoje: Volio bi jednom izaći van obučen kao žena

Hrvoje kaže da je bio pijan kad je rekao da bi spavao s Arsenom. Gregor je rekao da ga takvog ne poznaje. U kući mu je jako nedostajao dečko
Vidi originalni članak

Dao sam otkaz u banci tjedan prije početka BB-a. Ne sjećam se da sam rekao da sam zaposlen. Ulazak u kuću bilo je nešto što sam htio više od života, priznao je Hrvoje Šoštarić (27), bivši stanar kuće. Kaže da mu je jako falio dečko s kojim je dvije godine u vezi. Često je razmišljao vara li ga. No oprostio bi mu.
- S njim se još nisam vidio, ali smo zajedno. Čuo je da sam u kući pričao da sam se zaljubio u Gorana i da bi spavao s Arsenom. Mojoj mami je rekao da me takvoga ne poznaje. Ovim putem mu se ispričavam. Bio sam pripit kad sam to rekao. Hrvoje je sustanarima priznao da je spavao sa 70 muškaraca.
Kaže da je pretjerao jer je htio ispasti 'frajer’.
Riječanin kaže kako se osjećao “zarobljenim” u kući.
- Nedostajalo mi je ispijanje kave u kafiću na Trsatu. Također su me iritirala svjetla i glasna glazba za buđenje - rekao nam je Hrvoje. U početku je želio ostati do kraja i od osvojenog novca kupiti kuću za sebe i dečka ili otvoriti gay bar u Rijeci.
- A, eto, sada ništa od planova. Gregoru će vjerojatno biti žao što nisam donio pare - kaže. Sada se nada voditeljskom poslu ili ulozi u sapunici. Iskreno želi postati velika zvijezda.
- Mislim da bi odlično vodio BB petkom s Antonijom - kaže.Prijetnje za sada nije doživio, no uzrujava ga što ga stalno prati zaštitar.

ŽELI IĆI VAN OBUČEN KAO ŽENA
Hrvojevu ideju da se dečki preobuku u žene stanari su odmah prihvatili kako bi ga oraspoložili. Hrvoje ne kupuje žensku odjeću, ali mu je želja obući se i našminkati kao žena te tako izaći u klub.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Miroz 12.10.2007.

    Jel on Homoseksualac ili transskesualac? Ako je Homo zasto onda dovraga se zeli oblacit kao zena?

  • tenen 11.10.2007.

    stvarno je jadno na sta sve covjek moze pasti kad pati od tpga da bude javna osoba.zalosno

  • Tinami 11.10.2007.

    Formula je ovakva: idem na koji tjedan u BB, tamo malo glumatam, i odmah se nadam voditeljskom poslu ili ulogi u seriji.....Pa da, tko bi radio tzv. normalne poslove. Najbolje bi bilo da se svi idemo preseravat na tv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare