To je to što me zanima!

BB Krešimir Karačić imao izmišljenog prijatelja

Mama Krešimira Karačića (20) kaže da se on uvijek teže prilagođava na novu sredinu. S djevojkom je prekinuo jer ona studira u Rijeci
Vidi originalni članak

Krešimir Karačić (20) iz Slavonskog Broda obožava svoje tri nećakinje, Emu (3), Anju (4) i Klaru (9). Njihove je slike ponio i u BB kuću, a njih tri stalno nose majice s njegovom slikom.
Krešinu izjavu da bi u petak dobrovoljno napustio kuću, majka, brat Tomislav (25) i sestre Tajana (32) i Martina (30) tumače kao trenutak slabosti, jer kažu kako on uvijek treba vremena da “pusti korjenje”. Bio je nestašno dijete, kaže mama, ali uvijek odličan učenik. Već je s tri godine igrao tenis. Kada nije bilo partnera za igru, tenis je igrao sa zamišljenim protivnikom protiv kojeg se srčano borio. Krešu obitelj i prijatelji zovu Kika-Anri, jer je navijač Arsenala i obožava igrača Thierryja Henryja. Studentu novinarstva u Zagrebu omiljeni hobi je sastavljanje kviz-pitanja pa se ukućani, kada se nađu na okupu, zabavljaju igrajući kućni kviz. Sestrin suprug je nakon Krešina kviza pobijedio u “Najslabijoj karici”. Utakmice najčešće komentira ukućanima, a dva je puta pobjedio na natjecanjima za sportske komentatore. Soba mu je prepuna blježnica u koje piše sportske statistike i precizno bilježi sve rezultate. U BB ga je prijavila sestra Tajana, koja ga prijavljuje i u “Milijunaša”, jer kaže da je živa enciklopedija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare