To je to što me zanima!

BB Marko lud zbog duge: Jesi li ti peder, Mrkvica?

Prijedlog Mrkvice da naslikaju zastavu u dugnim bojama nije legao Marku. Stanari su stali na Mrkvičinu stranu te su inzistirali na njegovoj ideji
Vidi originalni članak

U sklopu tjednog zadataka, stanari su trebali naslikati svoju zastavu koju će dizati svako jutro u dvorištu. Ukućani su imali razne ideje, od slike maršala Tita, pa do rijeke Čikole, što je Ornelina vječna opsesija. Mrkvica je predložio da naslikaju zvijezdu u duginim bojama. Iako je bio miran otkad je Monika napustila Kuću, Marku je ovo bio idelaan povod da podigne glas. Podivljao je zbog Mrkvičine ideje te ga je pitao je li on peder. Mrkvica je odgovorio da nije. Ono što Marko nije očekivao jest reakcija ostalih stanara. Oni su mu se suprotstavili, a iznervirani Saša je inzistirao da zastava bude u duginim bojama. Kasnije su ukućani komentirali kako je Marko opet počeo pokazivati onu svoju nesnosnu narav.

RINA I MRKVICA NASTAVLJAJU S IGRICAMA
Iako je prije nekoliko dana bio u krevetu s Elizabetom, Mrkvica se i dalje igra s Rinom. Budući da ona ima dugu kosu, on joj kao vjerni pomagač pomaže da je dovede u red. Kasnije su se zafrkavali u krevetu dok se ona šminkala. Rina je u jednom trenutku priznala kako joj nedostaje, što je otvorilo branu te su se počeli djetinjasto prepirati oko toga tko će koga probuditi za sat privatnosti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lexus 26.11.2008.

    Možda nije al tak izgleda

  • HUMI 20.11.2008.

    LJudi moji .Marko mi se tek sada počeja sviđati.Ma barem iskreno kaže sve .Dobro je reka Ivanu M za pederluk.I sinoć je bilo dobro njegovo mišljenje o otvorenim vezama.Pa dobro govori .Pravo muško.Zbog mekušaca kojima je sve normalno je i cili svit u banani.A samo se oni malo više mogu malo bolje kontolirati.Pa najgori ubojice su mirni dečki iz susjedstva.(npr. Pezelj)

  • starimoj 19.11.2008.

    meni ovaj marko od početka ovog debilizma fakat vuče na pederka ,čini mi se da se samofura da nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare