To je to što me zanima!

BB mu je dobro 'zapaprio': Tomo je dobio najteži zadatak

Tomin je zadatak održati predavanje stanarima i natjerati ih na razgovor o međusobnim problemima i različitostima kako bi pokušali uvidjeti svoje neprihvatljivo ponašanje i pokušali podići razinu tolerancije
Vidi originalni članak

Big Brother je zaključio kako je razina tolerancije u kući vrlo niska, a stanari su puni predrasuda pa je odlučio kako je došlo pravo vrijeme da o tome porazgovaraju.

NEDOSTAJE JOJ Stanari su tulumarili, a Anezi je grlila Lukin jastuk i plakala

Potaknut Tominim planom da, nakon povratka u glavni dio kuće, svakome stanaru kaže ono što mu smeta u njihovu ponašanju, Bigi je osmislio novi kreativan, ali i poučan zadatak, piše RTL:

- Big Brother smatra da je tvoje ponašanje primjer drugim stanarima -  naglasio je BB Tomi nakon što ga je pozvao u ispovjedaonicu kako bi mu priopćio tekst novog dnevnog zadatka.

PUKLA LJUBAV? BB Ribica: 'Lucija drugima govori da nisam za ovaj show'

Tomin je zadatak održati predavanje stanarima i natjerati ih na razgovor o međusobnim problemima i različitostima kako bi pokušali uvidjeti svoje neprihvatljivo ponašanje i pokušali podići razinu tolerancije.  Međutim, mora se potruditi da stanari ne posumnjaju kako se radi o zadatku.

Što stanarima znači pojam 'tolerancija', koje su se škakljive teme našle na repertoaru i je li rasprava završila u pomirljivom tonu, baš kako je to zatražio BB, ne propustite doznati u novoj live emisiji od 21:00 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Mauromauro666 19.03.2018.

    Neka mi ribica odgovori???? Ko je Nostradamus???? I sta je Palatalizacija???? Kao i otorinolaringologija???? Moze i jocker zovi njenje frendice😴

  • Slavonka60 19.03.2018.

    Ova uloga mu ide u prilog..dobronamjeran...pozitivan..sjecam ga se u pocetku..odbijao je sve..ima tastine u tim ljudima..Ana kad je imala ulogu predsjednice pasalo joj je..poslije se vidjelo da je buntovna...agresivna..ja neznam koga bih istakla kao favorita..bezlicni ljudi..nezanimljivi.

  • VlatkoKomes 19.03.2018.

    Zanima me kako si može produkcija RTL dozvoliti da taj Tomo hoda sa onako poderanom piđamom na riti.Dali je to normalno za jednu TV kuću? U svakom slučaju Tomo je drugačije uredu čovjek,ali to ponašanje je nula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare