To je to što me zanima!

BB Nikola nakon izbacivanja: 'Nisam se valjao s Dubravkom'

KRAJ IGRE Nikola nakon ispadanja iz BB kuće tvrdi da nije vrijeđao cimere, niti prijetio Ljiljani. Žao mu je što su ga se gledatelji zasitili
Vidi originalni članak

Ljiljana sve kontrolira i svi smo bili izluđeni zbog nje, ali nikad joj nisam prijetio šamarom, rekao je Nikola Vidović Nixara (22). Reper koji je u nedjelju ispao iz Big Brothera tvrdi kako je bivši sustanar Matija Štainer (24) preuveličao njihove višetjedne razmirice. Nikola tvrdi kako nije vrijeđao sustanare premda priznaje da je boravak u izolaciji izvukao najbolje i najgore iz natjecatelja.

BIG BROTHER Nikola izašao, Luciano ušao, a Tomislav je s novih pet stanara

- Matija se pravio da je žrtva. Bio je većinu vremena pasivno agresivan, a mislim da su i gledatelji vidjeli prijetnju upućenu meni kad je rekao da će me uništiti preko online platformi, da će iskoristiti engleske papire koje ima i da će me zgaziti kao bubu - ispričao je Nikola.

Opovrgnuo je i Matijine tvrdnje da se valjao po krevetu s Dubravkom Ujević Veron (47), koja mu je zbog zadatka pred ostalim ukućanima glumila majku.

- Moj odnos s Dubravkom bio je prijateljski i uvažavajući, iako je velika razlika u godinama između nas - objasnio je nekadašnji stanar BB kuće. Kaže da je s nekadašnjom 'mamom' razgovarao o njezinu mužu i svojoj curi, a Marijan Lisak (48), njegov lažni tata, svjedok je svega što se odvijalo između njih.

Nikola se u izolaciji najviše zbližio s Antonijem Benčakom (21) pa će mu nedostajati, kao i Lucija Stojak (23) te Ana Marković (28) sa svojim smijehom. Ističe da mu nije žao što su ga gledatelji izbacili iz showa.

- Jednim dijelom sam to i priželjkivao, a pamtit ću ovo kao jedno lijepo iskustvo - rekao je reper.

Dok je bio u BB kući, nedostajali su mu djevojka, obitelj i prijatelji, no odmorio se od, kako kaže, blagodati 21. stoljeća, mobitela i društvenih mreža.

Nikola, kojemu je bilo dosta života u izolaciji, prisjetio i lomljenja oraha stražnjicom te istaknuo kako je bilo bolno. Kao pobjednike, reper vidi Luciju i Tomislava Rosu (26).

Nixara je u rujnu 2016. predstavio videospot za pjesmu 'El Padre' na kojoj je ugostio repera Zennoxa. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Bajomoj22 07.03.2018.

    Ja ga najvise volim slusat kad suti

  • koko82 07.03.2018.

    pokazao je srednji prst.... U LEPOGLAVU S NJIM

  • laly01 07.03.2018.

    Drag decko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare