To je to što me zanima!

BB: Rina poljubila i pipkala lažnog Mrkvicu u krevetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stanarima je pala na pamet nova ideja. Ornela se prerušila u Mrkvicu i čekala Rinu u krevetu. Rina je stigla u satenskoj spavaćici i legla do nje...
Vidi originalni članak

Mrkvica i Ornela su se odlučili malo zabaviti. Kad je Rina otišla pod tuš, Mrkvica joj je rekao da nakon tuširanja dođe u krevet te neka mu ispod dekice kaže nešto lijepo. Dok je ona bila u kupaonici, Orneli je dao svoju majicu i kapu. Namirisao ju je i svojim parfemom. On je legao u drugi krevet, a u sobi su se kao pomagači našli i Ivan L. i Marko. Pomogao im je i Veliki Brat ugasivši svjetlo, kako Rina ne bi uočila zamjenu. Ornela se jedva suzdržala da ne prasne od smijeha. Mrkva joj je tada rekao da će je razvaliti ako upropasti cijelu stvar.
- Ako te primi za dupe, bit će ti drago - zezali su je dečki. Stigla je i Rina u satenskoj spavaćici s čipkom. Kad se uvukla u krevet poljubila je Ornelu u vrat, a ruku joj je stavila oko struka. Ornela više nije mogla glumiti pa se digla i otkrila Rini kako ona nije njen Mrkvica. Svi su počeli vrištati od smijeha. Stanari su pitali Rinu što je mislila tko je ispod plahte.
- Sigurno nisam mislila da si ti - rekla je Orneli.
- A ti idi slobodno spavati u zelenu sobu, bastard - obrušila se na Ivana M. Na pitanje kako su došli na tu ideju, Ornela joj je rekla da je htjela vidjeti kakva je u krevetu, ali kad ju je Rina počela ljubiti, prepala se. Kasnije su Rina i pravi Mrkvica zaspali zagrljeni.


ELIZABETI SU VALERIJA I SABIBA 'BABE'
Svi se trudili oko zadatka, pa čak i Valerija, koja je dva puta prošla poligon. Jednom je napravila 10 smiješnih sklekova, a drugi put je pitala jesu li dosta tri. Rina, koja stalno govori da je lijevo koljeno boli i dok skakuće malo jauče, odradila je vježbu. Elizabetu su naživcirale Valerija i Sabina. Nazvala ih je ˝babama˝ jer ˝stalno kukaju da neće proći zadatak˝. Kasnije je Marko rekao Rini da ima podbradak, na što je ona histerično odletjela pred ogledalo. Zezao ju je i da puno jede, a ona mu je odgovorila da to tako izgleda jer jede sporo. Valerija i Ornela su raspravljale koga bi Krešo radije seksao. Zagorka misli kako bi prije odabrao Ornelu nego nju.

AFERA KORNETI
Elizabeta i Ivan L. su otišli u dućan. Nisu kupili kornete za Sabinu, na što je ona komentirala da Elizabeta uvijek zaboravi njoj uzeti kornete. Elizabeta se na to naljutila i rekla da neka sada Sabina i Valerija idu svaki dan u kupovinu i neka kuhaju ručak. Sabina je rekla da može jer ona zna kuhati.

ELIZABETA O IVANU L.
Rina i Elizabeta su se dotaknule ˝razmažene Sabine˝ te Ornele, Marka i Saše. Elizabeta je rekla da joj se Ivan L. sviđa u nekim segmentima, dok ga u drugima ne može podnijeti. Att:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zlorena 18.11.2008.

    i ova rina ko gospa od cukra

  • z501 18.11.2008.

    debili

  • bittle 18.11.2008.

    Ma Beti je bolesna osoba koja nije ovo tjelo nego samo duša, i još k tome štuje neke svoje bogove navodno je izjavila da ima neki oltar doma gdje svako jutro upali mirisne svijećice i pomili se nekim .....fhlshflshlif ..... neznam ni ja kako se zovu. KATASROFA OD BABE !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare