To je to što me zanima!

BB Sabina Jurić: Paris Hilton je moj životni uzor

U Big Brotheru je radi izazova i nema plana za pobjedu. Među stanarima isticat će se urednošću, a iz takta bi je moglo izbaciti prigovaranje
Vidi originalni članak

Ime i prezime: Sabina Jurić
Datum i godina rođenja: 3. travnja 1984.
Mjesto rođenja: Osijek
Horoskopski znak: Ovan
Bračni status: udana
Kad biste željeli biti neka životinja, koja biste bili i zašto?
Lav. Lijepo izgleda, pametan je, čini se miran, ali je opasan.
U tri riječi ja sam…iskrena, duhovita, uporna
Životni moto: Najveći izazov u životu je biti bolji.

Nedavno udanoj Osječanki životni uzor je Paris Hilton, a prijavila se u Big Brother jer je, kako kaže, znatiželjna i želi isprobati sve u životu. Osvoji li nagradu, otvorila bi teretanu. U Big Brotheru je radi izazova i nema plana za pobjedu. Među ostalim stanarima isticat će se urednošću, a u Kući bi je najviše iz takta moglo izbaciti prigovaranje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • crna mamba 15.11.2008.

    Glupaća mutava kojoj bi bolje bilo da si je operirala tu nosurinu nego sise..Glasam da ispadne ovaj vikend,kaj je je al treba je seljanćica prava...

  • HUMI 14.11.2008.

    Za Sabininog muža.Vjerojatno čitaš komentare pa da ti se obratim.Znam da vaš odnos ne bi bija zdrav da si joj zabranija da ide u BB.Jer se ne može nešto takvo braniti.Ali zar te nije sram koliko je površna tvoja žena.Ili si još u fazi zaluđenosti?a št kada ta faza prođe?Ma znam da je to samo vaša stvar,ali dok se izložila javnosti mi imamo pravo komentirati.Sorry!

  • donne 09.11.2008.

    KAD JE GLEDAM KAO DA VIDIM MUMIJU. KAO DA JE UTEKLA GROBARU S LOPATE. RAZVLAČI, RASTEŽE, FUFICA KAO I DRUGARICA RINICA. ONA NIJE DOŠLA PO PARE NEGO DA JOJ SE DIVIMO NEW SISURINAMA . IMA IH I MOJA MAMA PA SE NE KURČI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare