To je to što me zanima!

BB stanar Hrvoje Šoštarić će imati pratnju policije?

U Rijeci se organizirala skupina mladića koja želi istući Hrvoja kad izađe iz Kuće. Gay udruge organizirale su se da ga maksimalno zaštite
Vidi originalni članak

U Hrvojevu kvartu u Rijeci prošlog je tjedna navodno osvanuo prijeteći grafit upućen BB stanaru i navodnim riječkim homoseksualcima. Autor grafita navodno se po Rijeci hvali da je upravo on ispisao grafit. Glasnogovornica lezbijske organizacije Lori Arina B. kaže da je čula za taj grafit.
- Prema našim najnovijim saznanjima, u dva riječka kvarta, a u jednom od njih živi i Hrvoje, skupila se grupa mladića koja ga namjerava istući kad izađe iz BB kuće i vrati se u Rijeku. Mislimo da nitko od njih nema više od 20 godina i da je riječ o mladićima koji zalaze po kvartovskim kafićima - kaže Arina B.
- Ići ćemo na policiju i vidjeti mogu li nam mogu pomoći, organizirati kakvu pratnju kad Hrvoje izađe iz Kuće. U svakom slučaju, u Zagrebu se već organiziraju ljudi iz homoseksualnih udruga i oni koji ih podržavaju. Dočekat će Hrvoja pred Kućom i otpratiti ga na sigurno tako da mu nitko neće moći nauditi. U Rijeci ćemo ga također dočekati i ispratiti kući - kaže Arina. Na RTL-u kažu da će poduzeti sve što je potrebno da osiguraju ne samo Hrvoja nego i sve stanare BB kuće. Kako doznajemo od Gregorovih prijatelja, on dosad nije imao problema otkako je izašlo u javnost da je u vezi s Hrvojem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gepetto 27.09.2007.

    ne razumijem zasto su se svi okomili na homoseksualce koji se vole.za razliku od puno vecih problema u drustvu od homoseksualnosti su alkohol droga cigareta pusenje na javnom mjestu ili u hodu pa te nitko ne tuce i ne razbija.ja sam hetero i jako volim cure ali podrzavam ljude da se vole pa ako su i istog spola. isus je oko sebe imao 12 ak apostola i zvanicno niti jednu curu, bili i njega tukli mozda?

  • vincek 27.09.2007.

    Možda im je nešto dužan? .Nitko neće istući \"divu\".

  • sankristina 27.09.2007.

    Koja smo mi seljačka država(pri tom ne mislim na seljake,već na seljačine-kojih se sve više i više množi)!!!Osobno nisam baš za peder balove po gradu i sl.gluposti kojima samo ističu svoju različitost,a tvrde da žele živjeti kao \"normalni\" ljudi.Pa onda se i ponašajte kao \"normalni\"ljudi.Kaj radite u svojem krevetu(ili di već),radite bez da drugima nabijate na nos da to radite.Hrvoje ničim nije NAMETAO svoje opredjeljenje,već je čovjek jednostavno rekao da voli dečke-i fakat ne kužim čime je on time izazvao nekoga da ga mlati?Svi oni koji tako žestoko skaču na homiće-SIGURNO SU \"BOLESNIJI\" I OPASNIJI ZA DANAŠNJE DRUŠVO !!!Dečki daj se skulirajte i nađite si nekakvu normalnu rekreaciju,a \"normalne\"homiće OSTAVITE NA MIRU.I na kraju samo kao pojašnjenje:imam 39 godina,majka sam troje djece,nemam nikakvih gay sklonosti,ALI ME DO BESVJESTI ŽIVCIRAJU PRIMITIVCI!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare