To je to što me zanima!

Bebe na špici: Ivanišević i Tolja u 'vožnji' kolica sa suprugama

Supružnici Tolja modno su se uskladili i odjenuli 'poderane' traperice, crne kožne jakne i bijele tenisice. Pjevač inače privatni život voli držati dalje od očiju javnosti...
Vidi originalni članak

Popodnevno sunce u Zagrebu izmamilo je mnoštvo poznatih lica na popularnu špicu. Pjevač Marko Tolja (34) i supruga Ana (32) provozali su u kolicima dječaka Mara kojeg su dobili krajem veljače.

- Sinu pjevam uspavanke, a odličan sam i u mijenjaju pelena. Pomažem ženi od prvog dana - rekao nam je Marko. 

Supružnici su se modno uskladili i odjenuli 'poderane' traperice, crne kožne jakne i bijele tenisice. Pjevač privatni život voli držati dalje od očiju javnosti pa se par ljetos vjenčao bez velike pompe u Crkvi sv. Antuna nedaleko od Pazina.

Bivša manekenka također ne voli medijsku pozornost, a pjevač priznaje da ga je osvojila 'na prvu'. 

- Simpatična je, čvrsto stoji na zemlji i ništa joj ne znači što sam pjevač. Odmah mi se svidjela i ona je bila prva cura nakon dugo vremena s kojom sam odlučio pokušati. Prije Ane nisam imao sreće u ljubavi - izjavio je Tolja. 

Sunce je izmamilo i umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića (47) i radijsku voditeljicu Nives (37). Supružnici su provozali sedmomjesečnog sina Olivera, a s obzirom da žive u blizini često ih se može sresti kod Trga bana Jelačića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NE OTKRIVAJTE IM SVOJE TAJNE: Ova tri horoskopska znaka vas tračaju čim im okrenete leđa

Idi na 24sata

Komentari 8

  • medeki 02.04.2019.

    Goran ko deda , ne otac!

  • 02.04.2019.

    Goran ima muske cice? Prilicno vidlljive, ovaj drugi koji je obukao sve iz ormara..., lose m, bebicama ionako svejedno a mame se pripremile ocito👍

  • 02.04.2019.

    Dosadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare