To je to što me zanima!

Beckham je objavio Victorijine seksi fotografije na Facebooku

Pogledajte Victorijine fotografije na Madame Figaro. Izgleda odlično. Fotografije je snimio talentirani britanski fotograf, nadam se da vam se sviđaju, napisao je David.
Vidi originalni članak

Na naslovnici francuskog časopisa 'Madame Figaro' Victoria Beckham (37) zavodljivo pozira s bob frizurom. Ni njezin suprug nije mogao izdržati, a da se ne pohvali izgledom svoje žene. David (36) je fotografije objavio na svom Facebook profilu. Na jednoj fotografiji leži na leđima s rukom iznad glave. 

- Pogledajte Victorijine fotografije na Madame Figaro. Izgleda odlično. Fotografije je snimio talentirani britanski fotograf, Greg Williams. Nadam se da vam se sviđaju - napisao je David. 

Victoria je nedavno na svom profilu objavila fotografiju gdje izgleda kao da drži Davida za testise, a zapravo stoji u blizini velikog plakata na kojem David pozira u gaćama. Riječ je o plakatu na kojem David pozira za reklamnu kampanju za 'H&M'.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • madjarica 01.03.2012.

    ma oni su meni super.

  • LaViolette 29.02.2012.

    Inače rijetko komentiram poznate ličnosti jer me apsolutno ne zanimaju, ali za Victoriu moram napisati da mi je jedna od najantipatičnijih poznatih žena, nikad nisam vidjela smiješak na njenom licu, majka je četvero djece, a izgleda kao vješalica, općenito djeluje hladno, isprazno i pomalo zločesto, blago rečeno :)

  • Devilissmoke 29.02.2012.

    To je sexy????? Čovječe ti dobro ne vidiš, pa daj nam mesa a ne štapić

Komentiraj...
Vidi sve komentare