To je to što me zanima!

Beckham nosi sliku Posh na kojoj je ona 'kao svinja’

David gnjavi Victoriu da se udebljala. Odlučila mu je popustiti. Posh u restoranu vraća začinjenu salatu, a potvrdila je da ima poremećaj prehrane
Vidi originalni članak

Beckham (33) ne voli osušenu Posh (34). Najljepša mu je bila dok su još bili dečko i cura, prije deset godina. Imala je nekoliko kilograma viška, no njemu se takva baš sviđala. Jedina njezina fotografija koju nosi u novčaniku je upravo iz tog razdoblja. Victoria mrzi tu fotografiju. Misli kako na njoj izgleda poput ugojene svinje. Ipak, ugodit će suprugu Davidu. Navodno je on toliko gnjavi da se malo udeblja da mu je popustila. Tijekom blagdana Posh se malo opustila i više jela. Beckham je zbog toga presretan. Victoria baš i nije. Ona voli ispijeni izgled. Prije nekoliko godina Victoria je potvrdila kako ima poremećaj u prehrani.
- U teretani, umjesto da gledam radim li vježbu pravilno, gledala bih je li mi stražnjica prevelika - rekla je.

POSH VRAĆA ZAČINJENU HRANU
Posh odbija hranu s masnoćama. U restoranu vraća salatu ako je začinjena ili naruči pola porcije. Ako su ona i David na roštilju, Posh jede povrće.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mutiranikonj 26.01.2009.

    ivana prgomet ti si jadnica

  • chuperak 26.01.2009.

    ma ona je prekrasna!! osim sto izgleda ko Alien!!!

  • gucica 26.01.2009.

    Prije je bila debela?!Ma molim vas ljepo pa prije je bar lićila na ženu a sad izgleda kao strašilo!To je oćito ocijena nekog anoreksićnog novinara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare