To je to što me zanima!

Beckham: Uživam u mirovini, postao sam prava 'kućanica'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djeci slažem doručak, vozim ih u školu, odlazim po njih, kuham im ručak, večeru, nema toga što ne radim po kući dok Victoria radi i apsolutno uživam u svemu tome
Vidi originalni članak

Godišnje zarađuje 144 milijuna kuna, no ne smeta mu da bude 'kućanica' dok njegova supruga radi. David Beckham (38) kaže da obožava biti kod kuće i paziti djecu dok se Victoria (39) bavi dizajniranjem.

- Oduvijek me veselilo što djecu mogu voziti u školu i otići po njih kad su gotovi, spremiti im doručak i večeru svaki dan, a sad, otkako sam u penziji, još više vremena provodim s njima i to me jako usrećuje - rekao je David u showu Jonathana Rossa. Otkrio je i kako je postao jako emotivan. Plače kad gleda 'Prijatelje', 'Ured', a kad je na repertoaru 'Armagedon' potroši 'tisuću papirnatih maramica'. 

Posh i David zajedno su 'teški' oko 1,7 milijardi kuna. Kad su se vjenčali 1999. on je bio jedan od najboljih nogometaša na svijetu, a ona pjevačica na zalasku karijere. Victoria je odlučila da neće biti samo supruga nogometaša i bacila se u dizajnerske vode i uspjela. Njena tvrtka samo je prošle godine ostvarila dobit od 135 milijuna kuna. 

- Sve što je Victoria postigla rezultat je napornog i predanog rada. Zaslužuje sav uspjeh. Volim je jer mi je oduvijek bila potpora u svemu i predivna je majka našoj djeci - pohvalio je Becks suprugu. 

Ništa bez štikli

Osim što se bavi dizajniranjem odjeće, Victoria pronalazi vremena i za ukrašavanje božićne jelke. Na Instagramu je tako objavila video na kojem u pripijenoj crnoj haljinici i štiklama stoji na ljestvama i ukrašava drvce. Na drvce je stavljala lutkicu izrađenu po uzoru na Posh Spice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bezobrazno zelene 13.12.2013.

    Za onako mali bor nisu joj ni trebale skale, to je valjda samo zbog slikanja...a curica im je preslatka..

  • WOMANIZER 13.12.2013.

    sve što imaju zasluženo imaju i zasluženo su zaradili! kapa dolje!

  • dvorska luda 13.12.2013.

    sve pet, sve cool, al mi fakat nije jasno kak moš bit tak neoprezna i penjat se u štiklama ljestvama ? fakat je mogla past i opet kukulele !

Komentiraj...
Vidi sve komentare