To je to što me zanima!

Beckham: Victoria i ja mogli bi imati još jedno ili dvoje djece

Nogometaš i supruga Victoria trenutačno ne razmišljaju o prinovi, no bilo bi im super ako bi se to ipak dogodilo. Voljeli bi imati još jedno ili čak dvoje djece
Vidi originalni članak

Njegovo najmlađe dijete ima tek sedam mjeseci, a David Beckham već sanjari o novoj prinovi. Nogometaš, koji sa suprugom Victoriom ima četvero djece, sinove Brookylna (12), Romea (9), Cruza (6) i malenu Harper Seven, otkrio je da bi dizajnerica i on voljeli imati još djece.

- Nakon tri dječaka mislili smo da će opet biti sin, no bilo je nevjerojatno kada smo saznali da ćemo dobiti djevojčicu. Mogli bi imati još jedno ili dvoje djece, nikad se ne zna. Još ne razmišljamo o tome, no ako se to dogodi bit će super - rekao je nogometaš u TV showu Jonathana Rossa.

Dodao je da su Victoria i on veoma sretni što imaju četvero zdrave djece. Priznaje da se unatoč tome što su veoma zaposleni s djecom trude obavljati svakodnevne, normalne stvari, poput drugih obitelji.

- Odvedemo ih do škole i pokupimo ih. Odvedemo ih na taekwondo ili gdje god idu - rekao je nogometaš i dodao da Cruz ide na taekwondo, Brookyln na boks, a Romeo na karate i zaključio da će moći zaštititi sestricu ako to bude potrebno.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MelitaZgombić 04.02.2012.

    Sumnjam da će imati još djece jer joj je ovo bio 4. carski rez i to je kraj za carski. No jednom kad si imao carski nejdeš na porod prirodnim putem (da radi pritiska ne popusti "stari" rez), tak da baš ne vidim načina osim surogat majke.

  • FoxLine7 04.02.2012.

    Lijepa, uspješna i brojna obitelj...dječica su ipak najveće bogatstvo, i kod njih novci nisu upitni, pa što ne bi rodila još dvoje djece, ima se, može se! :))

  • beebee 04.02.2012.

    nije li ona rađala na carski? i sad to htjeti ponoviti još nekoliko puta? ne znam...meni je to više ludo nego divljenja vrijedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare