To je to što me zanima!

Beckhamova bivša ljubavnica živi mirnim obiteljskim životom, ali i dalje trpi brutalne uvrede

'Uživaj u posljednjih pet minuta slave koju si toliko očajnički htjela', samo je jedna od uvreda koju je Rebecca dobila na Instagram profilu
Vidi originalni članak

Navodna nekadašnja ljubavnica Davida Beckhama (48), Rebecca Loos (46) danas živi mirnim životom u Norveškoj. Ima supruga, dvoje djece, a svoje slobodno vrijeme provodi meditirajući i u dugim šetnjama šumom. Radi kao instruktorica joge i na Instagramu ima 20 tisuća pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rebeccina mirna svakodnevica poljuljana je nakon što se par prvi puta osvrnuo na aferu u dokumentarcu o bivšem nogometašu 'Beckham'. 

- Uživaj u posljednjih pet minuta slave koju si toliko očajnički htjela - samo je jedna u nizu uvreda koju je Rebecca dobila na svom Instagram profilu nakon što je 20 godina star skandal ponovno privukao pozornost. 

Romansa Davida i Rebecce iz 2004. i dalje je samo 'navodna', par ju nije potvrdio, ali je Victoria Beckham (49) to razdoblje sada opisala kao 'najteže u njihovom braku'. Sve je započelo kada je David zaigrao za Real Madrid i preselio se u španjolsku prijestolnicu. Rebecca je radila kao njegova asistentica. 

Rebecca je inače iz bogate obitelj, kći je nizozemskog diplomata i pohađala je elitne škole i fakultet. Radila je kao nogometaševa asistentica, a nakon skandala je dobila reputaciju starlete. 

Nakon što su procurile glasine i fotografije nje i Beckhama, Rebecca se našla na stubu srama. Nazivali su je 'razaračicom brakova', 'očajnicom željnom pažnje' i ostalim pogrdnim nazivima. 

- Kada bih ušla u kafić ili restoran, osjetila sam da bi me žene ružno gledale - prisjetila se nakon skandala.

Nakon što se vratila iz Madrida u London, Rebecca je sudjelovala u nekoliko reality programa, pa je tako bila u 'Celebrity Love Islandu'. 2008. je upoznala svog trenutnog supruga, norveškog doktora Svena Christjara Skaiaa. Godinu kasnije je neplanirano ostala trudna i rodila sina, pa se preselila u Norvešku. 

Tri godine kasnije par je dobio drugog sina, a Rebecca je majčinstvo opisala kao 'najbolju stvar koja joj se ikada dogodila'.

- Sven je 100 posto muškarac mojih snova - rekla je svojevremeno. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KusNjega 05.10.2023.

    U ovom slučaju Viktoria se pokazala vrlo mudrom, vjerojatno je za taj mužev izletić dobila brojne beneficije i otvorene bankovne račune kod njega, a održala je i obitelj na okupu!! Mudro, mudro!

  • sanišajn 05.10.2023.

    Potvrdila je ona aferu kad je dala intervju koji je naplatila 500 000 funti i ispricala sve detalje

  • narcis1111 05.10.2023.

    Dosade kosti svaki dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare