To je to što me zanima!

Beckhamovi 22 godine u braku: Varali su često, sve zataškavali, ali i 'preživjeli' jer se obožavaju

'Sretna godišnjica. Volim te najviše, hvala ti što si nam podarila našu nevjerojatnu djecu', napisao je David. Obožavatelji su fotografije lajkali više od 2.6 milijuna puta
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš David Beckham (46) i modna dizajnerica Victoria Beckham (47) zajedno su 25 godina, a David je povodom njihove 22. godišnjice braka nasmijao obožavatelje s fotografijama njihovih zajednički outfita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 22 godine kasnije, još uvijek odgovarajući outfiti - napisao je Beckham uz fotografije koje je objavio u nedjelju na Instagramu.

- Volim te najviše, hvala ti što si nam podarila našu nevjerojatnu djecu kako bismo svi mogli nositi isto - dodao je David. Fanovi su fotografije lajkali više od 2.6 milijuna puta.

Victoria je obilježila njihovu godišnjicu s kratkim videom na Instagramu. - Volim te David. Sretna godišnjica - napisala je Victoria u opisu videa.

Par na društvenim mrežama često imaju izljeve ljubavi, a zajedno imaju četvero djece; sinove Brooklyna (22), Romea (18) i Cruza (16) te kćer Harper (9).

Način na koji su se upoznali je dosta neuobičajen. Nije se radilo o ljubavi na prvi pogled već mu je Victoria prijetila da će ga istući ako ju ne nazove, a David se sramio utipkati broj. Kad je popustio, započela je tajna veza jer je Spajsica tada imala dečka kojeg je brzo ostavila.

Svi su upoznati s Davidovim varanjem. Njegova  najpoznatija afera je započela je u rujnu 2003. u jednom madridskom noćnom klubu s manekenkom Rebeccom Loos.

Ulovljeni su kako ćaskaju kao da se godinama poznaju. David je tada sve negirao, Victoria mu vjerovala, a nešto kasnije, David se ponovno viđao s Rebeccom i iz kluba su otišli u apartman. Već se u automobilu opustio i prepustio strastima. Spajsica je sve više ludjela, a naposljetku je i prijetila Rebecci. Victoria mu je oprostila nevjeru i ubrzo nakon toga rodila trećeg sina Cruza.

Kako trenutno situacija izgleda ovaj par je i nakon 22. godine braka lud jedno za drugim.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CrnaVrana.. 08.07.2021.

    Najuobraženija i najbahatija kra.va koju ste ikad vidjeli u žuvotu. Sve ovo ostalo je gluma za naivce.

  • Megi blue 07.07.2021.

    Vjerojatno im se sve vrti oko toga kakav dojam ostavljaju u javnosti i da li su modno usklađeni za izlazak.

  • japanokinezjapano 07.07.2021.

    Ja sam u braku 38 godina i ne vidim nikakav razlog da članak izađe o ženi i meni i našoj djeci i unucima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare