To je to što me zanima!

Beckhamovi prodaju luksuzne vile jer će se odseliti u Ameriku

RASPRODAJA Beckhamovi se žele riješiti palače u Londonu i vile u Francuskoj. Traže 184 mil. kn, 162 za preuređenu vilu u Hertfordshireu i 22 za onu u Francuskoj
Vidi originalni članak

'Beckhinghem palaču', kako je Britanci zovu, David i Victoria Beckham kupili su prije 11 godina za 22 milijuna kuna. Nakon preuređenja prodaju je za 162 milijuna kuna.

Palača ima sedam spavaćih soba, glazbeni studio, mali zoološki vrt, bazen, teretanu i sobu s trofejima. U dvorištu se nalazi malo nogometno igralište te tri sjenice, svaka vrijedna oko 80.000 kuna. U vrtni paviljon ugradili su mramorne podove, a u njemu se nalazi veliki roštilj vrijedan oko 560.000 kuna.

- Istina je da prodaju palaču jer se žele trajno preseliti u Los Angeles. Victoriji je žao jer je za tu palaču vežu lijepe uspomene - rekao je bliski prijatelj para. 

Beckhamovi trenutačno žive na 96 milijuna kuna vrijednom imanju na u L.A.-u, a žele prodati i vilu koju imaju u Francuskoj. Za nju traže 22 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ludomore 25.03.2012.

    Taman super stigla vijest,ja selim na ljeto u London,baš nešto gledam cijene,ova od par milijuna mi paše, nadam se samo da nije daleko do centra.

  • Ja sam sam 25.03.2012.

    gdje onaj gospodin sto prodaje papriku?ja cijepam drva i ubacujem ugalj,pa bi mogli mozda napraviti neki pos`o

  • Yumago 25.03.2012.

    Steta,mogli su doc u Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare