To je to što me zanima!

Beckhamovi se odlučili vratiti u Englesku da ne razmaze djecu

Nakon što Davidu krajem godine istekne ugovor s LA Galaxyjem, supružnici će se vratiti u London. Žele da im se djeca školuju u Engleskoj da ne postanu razmaženi
Vidi originalni članak

David (35) i Victoria Beckham (36) odlučili su se krajem godine vratiti živjeti u Englesku nakon što Davidu istekne ugovor s LA Galaxyjem. Supružnici, koji na ljeto očekuju djevojčicu koja će biti njihovo četvrto dijete, otišli su iz Londona prije nekoliko godina.

- Amerika je postala drugi dom za Davida i Victoriju. Oni vole Los Angeles i uvijek će imati svoju 'bazu' tamo. Ali, Davidu će uskoro isteći ugovor i počeli su razmišljati o budućnosti. On želi, ukoliko je to moguće, karijeru završiti u engleskom klubu, no ne isključuje i druge opcije - rekao je nepoznati izvor.

Dodao je da Victoria ima mnogo prijatelja u Kaliforniji i da joj se sviđa takav stil života te da joj u Engelskoj jako nedostaje obitelj.

Vratiti će se i zbog želje da im se sinovi, Brooklyn (12), Romeo (8) i Cruz (6), školuju u Engleskoj.

- Mrze ideju da postanu oholi i razmaženi kao mnoga američka djeca. Oboje bi željeli da im se djeca školuju u Velikoj Britaniji dok su tinejdžeri - dodao je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivan148 14.03.2011.

    onda ce biti engleska razmazena djeca :D

  • karneol 14.03.2011.

    pametno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare