To je to što me zanima!

Beckhamovima je kuća postala pretijesna pa si traže novi dom

Vrt je premalen da bi dečki igrali nogomet, a ni prilaz im nije dovoljno velik. David i Victoria Beckham traže veću kuću jer im vila u kojoj sad žive izgleda premalena
Vidi originalni članak

David (41) i Victoria (42) Beckham kupili su vilu za 14 milijuna dolara kad su se prije devet godina doselili u Los Angeles. Vila u kojoj žive bivši nogometaš i modna dizajnerica sa svojih četvero djece ima 1208 četvornih metara površine, uz vrt koji se prostire na više od 4000 četvornih metara te u kojem imaju veliki bazen.

- Nemaju mjesta za nogometno igralište pa dečki moraju ići kod Gordona Ramseya kad se žele igrati - kažu prijatelji obitelji.

Beckhamovi su kuću stavili na prodaju, a traže dvostruko više nego što su je platili. U međuvremenu, traže veću i raskošniju kuću za svoju brojnu obitelj.

David i Victoria u braku su 17 godina, a imaju četvero djece - sinove Brooklyna (17), Romea (13) i Cruza (11) te petogodišnju kćer Harper. U Los Angeles su se preselili iz Velike Britanije kad je David potpisao ugovor s nogometnim klubom L.A. Galaxy. Imaju i vilu u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nijetebriga 05.12.2016.

    Ma mogu se prcp...vat.. Na 4000m² nema mjesta za nogomet... Nisam znala da je nogometno igraliste vece od njihova vrta...

  • 05.12.2016.

    Vikica i kad se smije, pari koda ce zaplakat...

  • Palac_gore 05.12.2016.

    Premala??? Kaj bi im onda bio moj stan od 80 m2 - kučica za psa????

Komentiraj...
Vidi sve komentare