To je to što me zanima!

Belen Rodriguez prije desetak dana rodila i već ide u teretanu

Sa sestrom Cecilijom odlučila je otići u teretanu kako bi malo poradila na liniji. Belen je odijenula 'vruće' hlačice i pokazala da se tijekom trudnoće nije udebljala
Vidi originalni članak

Argentinska starleta i bivša djevojka Fabrizia Corone (37) početkom travnja rodila je sina u milanskoj klinici Mangiagalli. Prošlo je desetak dana od porođaja i Belen Rodriguez (28) već ide u teretanu. Fotografirali su je dok je sa sestrom Cecilijom (22) ulazila u teretanu u hotelu u Milanu. 

I Belen i Cecilija za odlazak u teretanu odjenule su 'vruće' hlačice. 'Novopečena' mama pokazala je da tijekom trudnoće nije nakupila suvišne kilograme te da se, koliko god to nevjerojatno  zvučalo, već vratila u formu i osjeća se dovoljno dobro da ide u teretanu. 

Argentinka i otac njena sina, plesač Stefano De Martino, koji je bio na porodu, djetetu će dati ime Santiago. Belen je nedavno izjavila da sa Stefanom uistinu uživa, da je jako zaljubljena i da joj je seks s njim opuštajući i puno bolji nego što je bio s Coronom. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Freeda 18.04.2013.

    Sto se sve radi za ljepotu čak se zaboravlja čar majčinstva...ah te žene,majke,ljubavnice:))))

  • LebronPetrovic 18.04.2013.

    Moja baka je rađala okružena vukovima i sve ih je otjerala i sama u divljini prerezala pupkovinu i sa bebom došla u selo i već je drugi dan kopala ! Ovo je istina !

  • tončina 18.04.2013.

    nemam ništa protiv ni da se u teretanu ide i dan nakon poroda,pa zašto nebi ne samo ona, nego bilo koja žena sebi posvetila vrime, uostalom mišljenja sam toga da sa djetetom je bolje proveti uru vrimena,ali KVALITETNO,nego cili dan nikako..prema tome zašto ne,a i dite osim matere ima i oca.mater,mater i mater to mi je tako primitivno i čim žena nešto za sebe učini ona nije dobra majka..koji P R I M I T I V I Z A M!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare