To je to što me zanima!

Bella Hadid se pohvalila novim dečkom, vezu je odobrila i Gigi: 'Najbolje doba u mom životu!'

Dvije godine nakon prekida s reperom The Weekndom manekenka se u javnosti pojavila s novim dečkom. Riječ je o redatelju Marcu Kalmanu, koji joj se pridružio na putovanju u Francusku
Vidi originalni članak

Bella Hadid (24) i reper The Weeknd (31) bili su u vezi od 2015. do 2019. godine. Od prekida manekenka nije imala partnera poznatog javnosti, te je demantirala sve glasine o svojim navodnim romansama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka je nedavno posjetila Francusku, gdje je prvo u Parizu nosila revije nekih od najvećih svjetskih modnih kuća, poput Off Whitea i Jacquemusa.

Bella je iz Pariza doputovala u Cannes, gdje je prošetala crvenim tepihom na otvorenju Canneskog filmskog festivala u crno bijeloj vintage Jean Paul Gaultier haljini.

Najljepše trenutke boravka u Francuskoj Bella je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Na svom  Instagram profilu je objavila niz fotografija na kojima pozira u ružičastoj odjevnoj kombinaciji, a na posljednjoj se pojavljuje i njezin novi partner, redatelj Marc Kalman.

ONA TAKO VOLI Bella Hadid pokazala bradavice pa podijelila fanove: 'Prosječna je, zarađuje milijune. Sramota!'

Bella i Marc pozirali su zagrljeni, a njoj je na licu bio osmijeh od uha do uha.

- Najbolje doba mog života. Zdrava, zaposlena i voljena - napisala je Bella u opisu objave na kojoj je ubrzo skupila gotovo 2.5 milijuna lajkova.

Čini se kako Bellina sestra Gigi (26) odobrava njezinu novu vezu, jer joj je ispod objave komentirala nasmiješeni emotikon.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Predator46 09.07.2021.

    Oboje u "has been " kategoriji. Otkud ovo isčupaste, treća liga lokalno glasilo?

  • nap 09.07.2021.

    ljepotica

  • 09.07.2021.

    S čime je ova zadužila čovječanstvo da joj se moramo diviti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare