To je to što me zanima!

Belovari prvi spot snimila za pjesmu o bivšem dečku

Carla je pjesmu napisala za svog bivšeg dragog. Ne želi otkriti o kome se točno radi jer tvrdi da nije vrijedan spominjanja. Trenutačno nema dečka
Vidi originalni članak

Pjesmu sam napisala za jednog bivšeg, nisam mu ja rekla da se o njemu govori, ali se cijela moja obitelj potrudila da on to sazna, kroz smijeh je ispričala Carla Belovari (22) odakle joj inspiracija za pjesmu “Otići na vrijeme” za koju je ovih dana snimila video spot. To je njezino prvo snimanje u karijeri i pjevačica je bila uzbuđena, ali opuštena.
- Želimo prikazati Carlu kakva ona je, izvući je iz konteksta emisije “Hrvatska traži zvijezdu”, jer ona već je zvijezda - rekao je redatelj Tomislav Pović (38). Pjesma govori o kraju jedne veze, a spot će prikazivati dan nakon prekida. Carla kreće na put i obilazi razna mjesta u Zagrebu. Za potrebe snimanja promijenila je četiri odjevne kombinacije, sve retro i ženstvene kakva je i ona sama.
-Tajice, guste čarape, visoke štikle sve je to ono što njoj pristaje i u čemu dolazi do izražaja njezina romantična crta - naglašava Ivan Friščić (23) Carlin prijatelj i stilist. Košulja u koju se zagrnula u stanu predstavlja košulju bivšeg dečka, o kojem i pjeva. Mlada pjevačica nije htjela otkriti o kome se točno radi, samo je dodala da nije vrijedan spominjanja. Carla trenutačno nema dečka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Re-Invention 24.03.2010.

    po slikama se vidi koliko ce to bit ocajan spot,o pjesmi da ne govorim..koma

  • ivanche001 24.03.2010.

    ja ljude koji nisu vridni spomena niti spominjem,a kamoli da pjevam o njima...baš divno...morat ću o tom razmisliti

  • Stagliii 24.03.2010.

    ma nisi ti vrijedna spomena

Komentiraj...
Vidi sve komentare