To je to što me zanima!

Bend Rockeri pojačani autorom hitova Opće Opasnosti idu dalje

Glazbena senzacija iz Nove Gradiške, bend Rockeri, predstavljaju svoj drugi singl i spot. Nakon pjesme 'Moja si zvijezda vodilja', Rockeri publici otkrivaju žešći zvuk, pjesmu 'Bikeri'
Vidi originalni članak

Glazbena senzacija iz Nove Gradiške, bend Rockeri, predstavljaju svoj drugi singl i spot. Nakon pjesme 'Moja si zvijezda vodilja', Rockeri publici otkrivaju žešći zvuk, pjesmu 'Bikeri'.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Mario Vestić, autor poznat po najvećimhitovima Opće Opasnosti, a singl je snimljen, miksan i masteriran u Studiju Mak u Gradištu. Glazbeni producent pjesme je Branimir Jovanovac, a spot potpisuje Marko Zeljković.

Rockeri su do sada dijelili pozornicu s najvećim imenima domaće scene poput Prljavog kazališta, Majki, Psihomodo Popa i drugih, a imaju i velike planove za skorašnje koncerte. Evo premijere spota:
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Garzia 02.06.2016.

    stvarno su žestoki, nema šta,pogotovo kad su svi u istim majicama na bini a i pjesma zvijezda vodilja je pravi rock dok ovi bikeri, prepjev prepjeva :D ne znam kog lažete i pišete da su senzacija... drago mi je što vestić nije uvalio ove pjesme općoj jer bi mi se do kraja zgadili

  • black-flag 31.05.2016.

    Bendu su dali ime Rockeri? Jezus Kristus koji tulipani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare