To je to što me zanima!

'Bend se raspao jer je gitarist je**o moju curu, bubnjar umro'

Gitarist Kyle Hill je 'zabio nož u leđa' kolegi iz benda Witchrot, Peteru Turiku, i završio s njegovom djevojkom. Peter je u naletu bijesa razbio Hillovu gitaru...
Vidi originalni članak

Peter Turik, član kandadskog heavy metal benda Witchrot, potvrdio je da se sastav raspao. Bizarnom objavom o raspadu benda na društvenim mrežama glazbenik je zbunio obožavatelje. Čini se kako se radi o preljubničkom skandalu, ali i smrtnom slučaju.

- Zbog nesretne činjenica da naš gitarist već j*** moju djevojku s kojom sam već sedam godina Witchrot će uzeti malo dužu stanku - napisao je, između ostalog, Peter Turik, a na kraju bizarne objave dodao je još jednu šokantnu rečenicu.

- Hvala na svemu. I da, naš bubnjar je umro - napisao je Turik objavivši da je preminuo jedan član benda, bubnjar Simon Kou.

Gitarist Kyle Hill je 'zabio nož u leđa' kolegi iz benda i završio s pjevačicom Leom Ayssandrom Reto, Peterovom tadašnjom djevojkom, piše Daily Mail. Peter je u naletu bijesa razbio Hillovu gitaru i sliku razbijenog instrumenta postavio na Facebook.

Vijest o smrti bubnjara je zbunila obožavatelje, a neki se nadaju da se pjevač samo šali. 

- Ovo mi je omiljena obavijest o raspada benda - napisao je jedan fan.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Memphisto 28.11.2018.

    Nije on nju j*bo, nego ona njega. Treba da im se zahvalis na tome. A, i kod vas takvih nezna se ko koga...

  • Papatest 28.11.2018.

    Budi sretan znači da ti koka nešto vrijedi.

  • _Varešak_ 28.11.2018.

    Bolje da je nju nego njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare